2017. 11. 19. - 11:57

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást
Már az ébredést követően érdemes megfogadni néhány dolgot, amire oda kell figyelni, hogy jól induljon a nap és persze a test is formában legyen. 

 

Nem hiába él a mondás, miszerint a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Nemcsak, hogy energiát ad, de az anyagcserét is beindítja. Sokan azonban nem vélik fontosnak a nap első étkezését és inkább kihagyják. Ezzel viszont hozzájárulnak az elhízáshoz. 
Érdemes már nem sokkal ébredés után reggelizni, de nem csak úgy, hogy „éppen bekapok valamit, mert nincs rá időm". Ezek semmilyen plusszal nem járulnak hozzá a szervezethez és ugyanúgy éhes maradsz. 
 
reggeli
 
Mire kell oda figyelni?
Válassz olyan ételt, ami tápanyagban gazdag, tele van rostokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal. Lehetőleg kerüld a túlzottan cukros ételeket és persze a magas szénhidrát tartalmúakat is. Fogyassz tojást, gyümölcsöt, joghurtot és zöldséget! 
Amit még érdemes betartani, hogy a reggeli folyamán ne edd degeszre magad, hiszen ha mozdulni sem bírsz, akkor nehezebben indul a nap. Szakemberek azt javasolják, hogy reggelente körülbelül 400-500 kalóriát fogyassz el. 
Hidd el, ez hozzájárul ahhoz, hogy karcsú és egészséges maradj!
 
 
N.O.
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.