2013. 03. 14. - 09:42

Sarka Katának elege lett a fogyókúrákból

Sarka Katának elege lett a fogyókúrákból
Sarka Kata alakjával semmi baj, nincs szüksége fogyókúrára!
Sarka Kata végre elégedett az alakjával
Videó forrása: TV2

Sarka Kata pikáns fotózáson vett részt

Sarka Kata csodálatosan néz ki!

 

Sarka Kata sajnos elég sok kilót felkapott terhessége alatt, s jogos volt a kívánsága, hogy ezektől megszabaduljon. Nem engedte el magát, hanem azonnal lépett az ügyben, ahogyan lehetséges volt a picitől. Először egyedül próbálta meg leadni a kilókat, utána pedig Rubint Rékával akart fogyott. Az elhatározást siker követte, visszanyerte lányos alakját, egy időben még túl is teljesítette, már férje, Hajdú Péter is szólt neki, ne fogyjon tovább, mert egészségtelen lesz, amit csinál. Sarka Kata időben váltott, s most nagyon jól néz ki, tartja súlyát, nem hízott vissza.

 

Nagyon sok kismama a terhesség és szoptatás során hízik el végérvényesen. A terhességi hormonhatások különösen sokat tesznek azért, hogy gyarapodjon a súly, de ekkor sem szabad kettő helyett enni, mert szülés után nagyon nehéz lesz visszafogyni. Aki mégis meghízik túlzottan, arra kemény fogyókúra vár, mert a szoptatás szintén nagyon könnyen hízlalja a nőket. Ilyenkor is hajlamosak jóval többet enni azzal a felkiáltással, hogy kell a tej a babának. Aki ilyenkor nincs észnél, az később nagyon megbánja, mert egy életre oda lehet a jó alakja. Azok pedig különösan vigyázzanak, akik eleve túlsúllyal indultak neki már a terhességnek is!

 

Sarka Kata szuper formába hozta magát!

Sarka Kata szuper alakjának nincs szüksége további fogyásra!-mz-

 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.