2013. 02. 10. - 18:40

Szabó Zsófi alakja tetszik?

Szabó Zsófi alakja tetszik?
Szabó Zsófi tesz is azért, hogy fogyhasson!

Szabó Zsófi most is nagyon csinos

Videó forrása: youtube - qSert85

 

Szabó Zsófi elégedett az alakjával, sokszor ezt olvassuk ki a Facebook posztokból, máskor pedig azt, hogy mégis fogyni szeretne. Ha a férfiak véleményét kérdeznék, szinte elsöprő többségben lennének azok, akik szerint most is bombázó alakja van Zsófinak, semmi szüksége további fogyásra.

 

A torna, az edzés mehet, legyen formás, de ne fogyjon le, mert akkor nem lesznek meg a kedvenc, nőies formái tovább. Viszont a Jóban Rosszban Bettyje tavaly még csak Hajdú Péternek akart bizonyítani azzal, hogy nyár végére kockás hasa lett. Ma már azért szeretne leadni tíz kilót, mert nyár óta felszedett párat, és ezt a sorozat nézői megjegyezték érdekes formában. De vajon kik ezek a nézők? Nagy a gyanú, hogy inkább a hölgyekről van szó. Általában a nők kritizálják meg egymást, ők fűznek epés megjegyzéseket a másik alakjához. A férfiaknak inkább tetszik egy-egy gömbölydedebb forma, ők nem valószínű, hogy különösebb kifogással éltek ez ellen, elfogadják Szabó Zsófi mostani alakját.

 

Szabó Zsófi alakja tetszik Neked?

Szabó Zsófi alakja tetszik Neked?


Szabó Zsófi elmesélte, hogy a kedvenc futócipőjében olyan 1000 km-t teljesített tavaly. Tíz kilótól szeretne megszabadulni Zsófi még, de erre időt is ad magának, olyan 14 hetet gondolt az átváltozáshoz. Sokan aggódnak, Zsófi túlzásba viszi a diétázást és átesik a ló túloldalára. Meglátjuk, mire jut nyárig, s még visszatérünk erre a kellemes témára!

 

-mz-


 

 


 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.