2018. 10. 31. - 12:53

Tészták, amelyek nem hizlalnak?

Tészták, amelyek nem hizlalnak?
Sajnos a tészták tele vannak szénhidráttal és igen magas a kalóriatartalmuk, de szerencsére van mindenre megoldás.
Nem igazán fogyasztanak tésztát azok, akik szeretnének plusz kilóiktól megszabadulni. Vannak persze alternatívák, amelyek különféle egészségesebb lisztekből készültek. A legjobb azonban a szakemberek szerint, ha teljesen elhagyják a diétázók a tésztát. 
 
cukkini
Tökéletesen helyettesíti a tésztát a cukkini
 
Van azonban egy olyan lehetőség is, amelynek köszönhetően kedvenc tésztából készült ételeidet fogyaszthatod akár minden nap. Ilyen például a sárgarépa, amely felcsíkozva nagyon hasonlít a tésztára. Lehet nyersen, de akár főzve is fogyasztani és bármivel tálalható. Ráadásul, ami a legfontosabb, hogy egészséges és alig van benne kalória.A fejeskáposzta szintén kiváló lehet, hiszen sokoldalúan fel lehet használni és szinte bármilyen húshoz passzol. Tökéletesen beilleszthető a diétába.
 
 A cukkini közkedvelt zöldség, amelyet szintén lehet tésztaként használni a konyhában. Tele van vitaminnal és ásványi anyagokkal, plusz az egyik legjobb finomság a fogyni vágyók számára. 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.