2013. 01. 31. - 08:36

Tóth Vera nem akar duci lenni

Tóth Vera nem akar duci lenni
Tóth Vera utolsó fogyása most indul!

Tóth Verának elege van a kövérségből?
videó forrása: TV2

Tóth Vera számtalanszor megpróbálta a fogyást, de valamiért újra és újra visszaesett, nem tudott végleges eredmény elérni. Voltak átmeneti sikerek, utána viszont jött a visszahízás, néha többet is, mint, amit előtte leadott. De ez a fogyókúráknál már sajnos teljesen megszokott jelenség. Főleg az olyan fogyásoknál jelentkezik ez, ahol túl keveset esznek, túl szigorúak a szabályok, s egy idő után a érintett belefárad, szinte beletörik az egészbe, képtelen folytatni.

Pedig tényleg mindent megtesz, de ez sem elég. Már egyetlen kiadós étkezés is kudarcra ítélheti a sok-sok havi kemény munkát, mert egyszerűen nem tud megállni az evésben, ha egyszer már belekezdett. Talán így történt ez Tóth Verával is. Csak egy tartható életmódváltás és a lassú fogyás lehet az út, mert akkor nincs miért abbahagyni, s nincsenek őrült nagy lemondások sem. De ehhez persze az is kell, hogy elfogadjuk először önmagunkat. Tóth Vera rájött,  ha ő nem szereti magát, mások sem fogják, s egy ördögi kör alakul ki, amiből már nagyon-nagyon nehéz kitörni, szinte lehetetlen!

Tóth Vera nem akar duci lenni

Tóth Vera nem akar duci lenni

Most tehát elindult Tóth Vera utolsó fogyása, most, vagy soha! De ha nem sikerül, mi lesz? Akkor elhagyja magát végleg? Vagy van más is a tarsolyában? S milyen lesz a módszer, mennyi időt ad magának az átváltozáshoz Tóth Vera? Nagyon szép nő lehetne, csak az alakja a gond, de ez is megoldható lesz a fenti irányelvek betartásával. Egy év múlva meglátjuk!
-gg-


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.