2019. 08. 17. - 15:55

Túl sokat eszünk strandoláskor

Túl sokat eszünk strandoláskor
Rengeteg finomságot tartogat a nyár, azonban nem árt vigyázni ezekkel az ételekkel, ugyanis a legtöbbjük igencsak hizlal. 
Főtt kukorica, lángos, hamburger, jégkrém, fagylalt és hekk - a nyár legnagyobb slágerei. Ezek bizony isteni ételek, ugyanakkor könnyen felszaladhatnak a plusz kilók, ha rendszeresen ilyeneket fogyaszt valaki a strandolások alkalmával.
 
A főtt kukorica például nem igazán jó, hiszen magas a kalóriatartalma, ráadásul van, ahol cukros vízben főzik meg. Ez nem hangzik túl jól, igaz?
 
hambi
Hizlalnak a strandok kapható ételek
 
A hot-dog nagyon ízletes, de minél több hozzávalót és szósz kérsz rá, annál inkább több benne a kalória.
 
Mindenki nagy kedvence a lángos, amelyben nem sok tápanyag van, így azonkívül, hogy finom és hizlal sok jót nem tesz vele az ember a szervezetnek.
 
A hamburgerben ugyan sok a zöldség, ugyanakkor mégis tele van kalóriával. Egyben pedig több mint ötszáz kalória is lehet. Érdemes kétszer meggondolni a fogyasztását. 
 
A sült burgonya is elmaradhatatlan. Amikor kikéred próbált meg szalvétával felitatni a maradék olajat, mert nem túl egészséges és rögtön felszaladnak tőle a kilók.
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.