2018. 03. 29. - 12:17

Valóban segít a citrom a fogyásban?

Valóban segít a citrom a fogyásban?
Sokan állítják: a rendszeres citromfogyasztás beindítja a fogyást. De vajon tényleg igaz vagy csupán ámítás? 
Több szakember vizsgálta már, hogy a citromos víz nagy hatással van a testsúlyra. Ezt több tudomány is igazolja. Egyik vizsgálat során például arra jöttek rá, hogy a citromlében lévő polifenolok étvágycsökkentő hatással bírnak, sőt segít az elhízás visszafordításában is, de még a stresszt is képes csökkenteni. Azok a személyek, akik rendszeresen isznak citromos vizet jóval hatékonyabb a fogyás, mint azoknál, akik egyáltalán nem. Az orvosok is javasolják, hiszen ezáltal elkerülhetőek a cukrozott üdítők, amik rendkívül károsak. Ennek ellenére sokan fogyasztják. 
 
Valóban segít a citrom a fogyásban?
Valóban segít a citrom a fogyásban?
 
Egy másik bebizonyított hatása, hogy a flavonoidok is nagy szerepet játszanak, hiszen segítik az anyagcserét, amely által a májon keresztül támogatják a fogyást. A kutatások tehát igazolják, hogy a citrom valóban segíti a fogyást.
 
A szakemberek azonban arra hívják fel a figyelmet, hogy önmagukban való fogyasztása nem elengedő a plusz kilók leadásában. Mindenképp életmódot kell váltani, rendszeresen mozogni és egészségesen táplálkozni.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.