Gyógyfürdő - Fürdő hírek

Kun Miklós: a Gyulai Várfürdő virágzik

Kun Miklós: a Gyulai Várfürdő virágzik

Kun Miklós három hónappal ezelőtt lett a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója, elmondása szerint nem csak virágkorát éli a fürdő, Gyula turizmusának a motorja is.

Kun Miklós tősgyökeres gyulaiként vezeti a várfürdőt. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere felkérésére vette át három hónappal ezelőtt az ügyvezetői pozíciót, az eltelt időszakban helyzetfelmérést végeztek a vállalatnál. "Első pillanatban látszik, hogy a fürdő egy nagyon jól prosperáló fürdő és az egész gyulai idegenforgalom motorja" - fogalmazott Kun Miklós.

 

A Gyulai Várfürdő nem csak virágkorát éli, Gyula turizmusának a motorja is

 

Hozzátette, hogy Gyula turizmusát természetesen a vár, a város és fürdő egysége mozgatja, ami hatással van a régi idegenforgalmára is. Tavaly Gyula rekordévet zárt a turizmus tekintetében, a vendégéjszakák számában 10 százalékkal nőtt, a várfürdő bevétele meghaladta az 1,2 milliárd forintot, amely közel 3,6 százalékos növekedés az előző évhez képest.

 

/T.D.

A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >