Gyógyfürdő - Fürdő hírek

Kun Miklós: elsősorban a családosokat szólítjuk meg

Kun Miklós: elsősorban a családosokat szólítjuk meg

Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója az idei célokról, tervekről beszélt. Elmondta, hogy több kampány is indul, emellett előkészítik a versenyuszoda és a Pető Intézet megvalósítását is.

Kun Miklós elmondta, hogy az idén előkészítik a versenyuszoda megépítését, a cél, hogy a város méretéhez méltó uszodást hozzanak létre, emellett a gyulai Pető Intézet kialakítása is terítéken van, amely jelenleg szintén a tervezési szakaszban áll. "A Pető Intézet első regionális központját Gyulán kívánja létrehozni és ezen belül is a várfürdőben" - tette hozzá.

 

Kiemelt cél, hogy a gyulaiak többször látogassák a Várfürdőt

 

A beruházások mellett több marketing kampány is elindítanak 2017-ben: kiemelkedő cél, hogy fokozzák a gyulaiak jelenlétét a Várfürdőben. "Érdekes statisztika, hogy bár itt van a fürdő, a gyulaiak még se használják, a vendégek 95 százaléka vidéki". A marketing kampány további alanya Temes és környéke, a cél, hogy a román határon túl is megismerjék a Várfürdőt, ezenkívül országos kampányt is terveznek, elsődlegesen a családokat szólítják majd meg a várossal. Tovább kívánják erősíteni a családi programokat is a rendezvényeiken, elsősorban a gyermekeknek szeretnének kedvezni.

 

/T.D.

 

 

A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >