2017. 03. 06. - 09:00

A Hungarospa is képviseltette magát az idén jubiláló Utazás 2017 kiállatáson

A Hungarospa is képviseltette magát az idén jubiláló Utazás 2017 kiállatáson

2017. március 2-án megnyílt az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléje, az Utazás 2017 kiállítás és vásár a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, ahol a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. pár év kihagyás után újra megjelenik.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban az Utazás 2017 kiállítás nyitotta meg a tavaszi szezont. Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléje számos programot, nyereményeket kínál látogatóinak és közel 23 ország 300 kiállítójának ajánlatai közül válogathatnak a vendégek vasárnap estig.

A szakmai nap képviselői balról: Szilágyi Zsuzsa PR menedzser, Pataki Jánosné értékesítési menedzser és Boruzs Ida szálláshelyek és vendéglátás igazgató

A szakmai napon Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója, Boruzs Ida szálláshelyek és vendéglátás igazgatónő, Kállai Zsuzsa marketing és értékesítési vezető, Szilágyi Zsuzsa PR menedzser és Pataki Jánosné értékesítési menedzser is ellátogatott. Mindannyian a sajtó rendelkezésére álltak és tárgyaltak a partnerekkel.

 

Ha érdekli a teljes cikk kattintson IDE ==>>

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.