2017. 06. 15. - 08:47

Extrém élmények a Hungarospaban

Extrém élmények a Hungarospaban

A hajdúszoboszlói Aquaparkban akár fürdőzés közben, két csobbanás között is kipróbálható, az új mászófal, mely egy különleges és extrém élményt kínál a fürdő látogatói számára. 

A Hungarospa csúszdaparkjában festői környezetben próbálhatja ki mindenki a mászás, más néven sportmászás előnyeit. Az Extrém zóna 6 óriáscsúszdájának emelvénye gyakorlatilag egy speciális anyagból készült sziklafal, ahol szinte bárki elsajátíthatja az alapokat.


Hungarospa Hajdúszoboszló - Extrém élmény a csúszdaparkban

Leginkább 12 éves kortól ajánljuk mindenkinek, és legalább 140 cm magassággal lehet nemtől függetlenül igénybe venni, aki fizikailag elég rátermettnek érzi magát, hogy elinduljon a közel 20 méter magas falon. A 16 év alatti gyermekek esetén a felelősséget a kísérő felnőttnek kell vállalni!

A mászó fal két nehézségi fokkal rendelkezik: egyik oldalán nehezítésként vízsugár alatt is mászhatunk, a másik oldal száraz felülettel és könnyített kapaszkodókkal rendelkezik.

 

A teljes cikk elolvasásához kattintson IDE==>

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.