2021. 06. 17. - 11:42

Hamarosan megnyitja kapuit a Hungarospa Prémium Zóna

Hamarosan megnyitja kapuit a Hungarospa Prémium Zóna

A Hungarospa területén belül hamarosan megnyitja kapuit az ország legújabb és legattraktívabb szabadtéri wellness fürdője, a Prémium Zóna.

A strandfürdő kiegészítő szolgáltatása 2021 nyarától kezdve várja a vendégeket. A próbaüzem időszaka: 2021.június 19-30. Ebben az időszakban csak korlátozott létszámban fogadhatnak vendéget. 

A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki különleges látványelemekkel, egyedi vízi élményekkel és kényelmi wellness szolgáltatásokkal.
 
 
hungarospa_premium_zona_medencek
Prémium Zóna medencék
 
Az egzotikus medencékben a vendégeknek olyan élményben lehet részük, mintha egy világutazáson vennének részt.
 
  • A Plitvice medencében hatalmas sziklás vízesésben lehet gyönyörködni, az ellazulást pedig a beépített masszázs elemek és pezsgőágyak segítik.
  • A Tahiti medence hullámzó vizében való csobbanást követően a vízíbárban megkóstolhatják a trópusi koktélokat.
  • Az Amazonas medence emeletes jakuzzi tölcséreiben megmártózva pedig csodálatos panoráma tárul a vendégek elé. A jakuzzik alatt a sodrófolyó örvényeiben is lubickolhatnak.
  • A legkisebbek szórakozásáról a játékelemekkel felszerelt gyermek medence gondoskodik.
 
A vendégek kényelmét prémium párnás napágyak és napernyők szolgálják, a jurták pedig a fedett pihenő árnyékolását biztosítják.
A kulináris élvezetekről a Prémium önkiszolgáló étterem gondoskodik.
 
 
BG
Forrás: Hungarospa Facebook és weboldala
 
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.