2020. 12. 17. - 18:05

Karácsonyi kedveskedés a Hungarospa-ban

Karácsonyi kedveskedés a Hungarospa-ban
A Hungarospa gyógykezelései továbbra is elérhetők, minden hétköznap igénybe vehetőek a Gyógyászaton 8.00-16.00 óra közt. A Hungarospa karácsonyi utalvánnyal is kedveskedik a látogatóknak, akiket szívesen, de szigorú járványügyi szabályok betartásával várnak. 
Az igénybevehető szolgáltatások az iszapkezeléstől a szénsavas kezelésen át a gyógymasszázsig terjednek. Ezen felül vízalatti vízsugárzásra, száraz egyéni tornára, fizioterápiás kezelésre is lehet jelentkezni, de aki gyógyvizes kádfürdőre, súlyfürdőre vagy víz alatti csoportos gyógytornára vágyik, az is megtalálja számításait a Hungarospa Gyógyászaton. A kezeléseket maszkban hajtják végre, védőtávolság betartásával. 
 
 
Ajándékutalvány
Ajándékutalvány
 
A Hungarospa dolgozói arra bíztatnak mindenkit, hogy lepjék meg szeretteiket egy-egy ajándékkártyával karácsonyra. Az utalványok egy évig felhasználhatók bármilyen szolgáltatásra a fürdőkomplexum repertoárjából, de a járványhelyzet csillapodásával a gyógyfürdő is látogatható lesz vele.  
 
Az jándékutalványok 5000 és 10000 Ft-os címletekben rendelhetőek meg a Thermal Touristban, avagy telefonon. Erről bővebb tájékoztatás található a Hungarospa oldalán.  
 
 
M. A. 
Forrás és fotó: hungarospa.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.