2021. 03. 29. - 09:48

Kisfilmet készítenek a Hungarospa Prémium Zóna projektről

A Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából a FilmEver forgatócsoportja kisfilmet készít a hajdúszoboszlói Hungarospa újonnan épülő Prémium Zónájáról. A Kisfaludy Program projekteiről készült kisfilmeket az MTÜ közösségi oldalaira gyártják.

Már több hír is megjelent a Prémium Zóna elnevezésű szabadtéri wellness fürdőrészről, melyhez a Magyar Állam 1,5 milliárd forint összegű támogatást biztosított. A fejlesztés közel 3,5 milliárd Ft-ba kerül és 2021 nyarán már birtokba is vehetik a fürdőzők.
 
A FilmEver forgatócsoport tagjai Kircsi Lajos vezérigazgatóval és Máté Viktória pr menedzserrel a gyermekmedencénél
 
A forgatás során dokumentálták a Prémium Zónában épülő medencék munkálatait (Plitvice medence, Tahiti medence, Amazonas medence, gyermekmedence).
 
Épülő jakuzzi tölcsérek az Amazonas medencében
 
A forgatócsoport bejutott a vízgépházba és az önkiszolgáló étterembe is, továbbá drónfelvételeket is rögíztettek a fejlesztésekről.
 

A stáb interjút készített Kircsi Lajos vezérigazgatóval is, melyben kitértek rá, hogy miért olyan fontos a fürdő és a város számára a támogatás.
A kisfilmet a vezérigazgató úr nyilatkozatával együtt a Hungarospa is bemutatja nemsokára az érdeklődőknek.
 
BG.
Forrás: Hungarospa

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.