2021. 01. 07. - 14:37

Madártávlatból látszik a Hungarospa a drónfelvételeken

Madártávlatból látszik a Hungarospa a drónfelvételeken
December utolsó napján jelent meg a Youtube-on Tóth László káprázatos videója a Hungarospa fürdőkomplexumáról. A felvételeken már látszik az épülő Prémium Zóna is.  
Tóth László több magyarországi természeti szépséget felvett már drónjának segítségével, jelent már meg anyaga a hortobágyi Kilenclyukú hídról és a Tisza-tóról is.
 
Legutóbb a hajdúszoboszlói Hungarospa termálfürdőjét filmezte a téli napsütésben. Az épületeket, medencéket, tavakat, környező építményeket vette. 

 

A Hungarospa karácsonykor

A Hungarospa karácsonykor

 

A fürdőkomplexum gyógyászati részlege nyitva tart, a medencés részlegei a járvány miatt zárva vannak. A gyógyászati részlegen ügyelnek a járványügyi szabályok betartására, iszappakolásoktól kezdve a gyógytornáig minden elérhető, de maszkban és kesztyűben folynak a kezelések.  
 
A felvételeken látszik a készülő beruházás, a Prémium Zóna építése is. Ennek keretében fedett élménymedence, többmendencés szabadtéri fürdő épül a Hungarospán belül. A zónát 2021-ben átadják a tervek szerint.  
 
Hajdúszoboszlón más beruházások is várhatók, amelyek élénkíthetik a strand forgalmát. A város a Mátyás király teret meg fogja újítani, hamarosan pedig elkezdik a nyolcmilliárd forintos rendezvényközpont építésének előkészítését is.   Tóth László hat perces videója ide kattintva tekinthető meg.  
 

 

 

M. A. 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.