Hotel-Étterem

„A magyar bor egy stílus”

„A magyar bor egy stílus”

Sikerrel mutatták be a hazai borokat a London Wine Fair elnevezésű borszakmai vásáron. A jeles eseményre a világ több tájáról érkeznek borszakértők. A Magyar Turisztikai Ügynökség kilenc társkiállítóval képviseltette magát.

Száz négyzetméteres standdal és kilenc társkiállítóval szerepelt a sok éve rendszeresen megrendezésre kerülő London Wine Fair-en hazánk május 22. és 24. között.

A Magyar Turisztikai Ügynökség és kiállítói számos borszakértő előtt képviselte a híres magyar nedűket, melyekről a vezérigazgató szerint fontos egy egységes, ám célpiaconként különféle nemzetközi kommunikációt kialakítani.

A London Wine Fair-t, melynek helyszíne a Kensington Olympia központ volt, 36 esztendeje rendezik meg, kóstolók, találkozások, mesterkurzusok céljából. Az eseményen kereskedők, importőrök, étteremvezetők, sommelier-ek és borszakírók vesznek részt - írta meg a turizmusonline.hu.

Ki kell alakítani a magyar bor egységes kommunikációját

Ki kell alakítani a magyar bor egységes kommunikációját

A Magyar Turisztikai Ügynökség kóstolókat és mesterkurzusokat is szervezett, melyek keretében hazánk sokszínű borkultúráját igyekeztek bemutatni.

Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója kifejtette, hogy „a magyar bor egy entitás, egy stílus, mely nélkül a világ szegényebb lenne”.

Hozzátette, ahhoz, hogy hiteles márkaként jelenhessen meg a magyar bor a piacokon, ki kell alakítani egységes kommunikációját. Át kell adni például a magyar borral kapcsolatos üzeneteket és eredményeket, s a kommunikációt is megfelelően kell differenciálni, a különféle célpiacoknak megfelelően - adta hírül a turizmusonline.hu.

A bor kommunikációs keretrendszerének kidolgozását már megkezdte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Szakembereik még 2017 nyarán felkeresik a magyar borrégiókat, s a szakmát is bevonják tevékenységükbe.

B.A.

 

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >