2017. 06. 12. - 11:25

„A magyar bor egy stílus”

„A magyar bor egy stílus”

Sikerrel mutatták be a hazai borokat a London Wine Fair elnevezésű borszakmai vásáron. A jeles eseményre a világ több tájáról érkeznek borszakértők. A Magyar Turisztikai Ügynökség kilenc társkiállítóval képviseltette magát.

Száz négyzetméteres standdal és kilenc társkiállítóval szerepelt a sok éve rendszeresen megrendezésre kerülő London Wine Fair-en hazánk május 22. és 24. között.

A Magyar Turisztikai Ügynökség és kiállítói számos borszakértő előtt képviselte a híres magyar nedűket, melyekről a vezérigazgató szerint fontos egy egységes, ám célpiaconként különféle nemzetközi kommunikációt kialakítani.

A London Wine Fair-t, melynek helyszíne a Kensington Olympia központ volt, 36 esztendeje rendezik meg, kóstolók, találkozások, mesterkurzusok céljából. Az eseményen kereskedők, importőrök, étteremvezetők, sommelier-ek és borszakírók vesznek részt - írta meg a turizmusonline.hu.

Ki kell alakítani a magyar bor egységes kommunikációját

Ki kell alakítani a magyar bor egységes kommunikációját

A Magyar Turisztikai Ügynökség kóstolókat és mesterkurzusokat is szervezett, melyek keretében hazánk sokszínű borkultúráját igyekeztek bemutatni.

Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója kifejtette, hogy „a magyar bor egy entitás, egy stílus, mely nélkül a világ szegényebb lenne”.

Hozzátette, ahhoz, hogy hiteles márkaként jelenhessen meg a magyar bor a piacokon, ki kell alakítani egységes kommunikációját. Át kell adni például a magyar borral kapcsolatos üzeneteket és eredményeket, s a kommunikációt is megfelelően kell differenciálni, a különféle célpiacoknak megfelelően - adta hírül a turizmusonline.hu.

A bor kommunikációs keretrendszerének kidolgozását már megkezdte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Szakembereik még 2017 nyarán felkeresik a magyar borrégiókat, s a szakmát is bevonják tevékenységükbe.

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.