Hotel-Étterem

120. szülinapját ünnepli a Kempinski Hotel

120. szülinapját ünnepli a Kempinski Hotel

Több mint száz évvel ezelőtt hozták létre a világhírű Kempinski szállodát – A 120. születésnap alkalmából szerte a világon különleges rendezvényt tartanak.

1897. április 18-án alapították az első Kempinski Hotelt. Ez számít a legrégebbi luxusszálloda-láncnak Európában, melynek a kiváló minőség és az exkluzív, személyre szabott kiszolgálás a jelszava.

Az alapító Berthold Kempinski az időtlen európai eleganciára és a kifogástalan kiszolgálásra esküdött – fogalmazott Markus Semer, a Kempinski Hotels vezérigazgatója az évforduló alkalmából.

120 éves a szállodalánc - de a budapesti Kempinski Hotel Corvinus-t is 25 éve nyitották meg

120 éves a szállodalánc - de a budapesti Kempinski Hotel Corvinust is 25 éve nyitották meg

 

Az alapító új standardokat tett mindennapossá a vendéglátásban. Egyedi és eredeti környezetet teremtett a vendégek számára, különleges élménnyé téve számukra az ott tartózkodást - adta hírül a turizmusonline.hu.

A Kempinski a 120. évforduló mellett Magyarországon külön is ünnepel: Budapest belvárosában 1992-ben nyitotta meg kapuit a Kempinski Hotel Corvinus, tehát éppen 25 éve.

Az évfordulóra a szállodalánc mindegyik hoteljében Ignite the Night rendezvényt tart. Budapesten például elegáns est keretében emlékeztek meg az eseményről, s bemutatták az új konferenciatermet.

A magyar főváros Kempinski Hoteljében 2017 márciusában fejezték be az első emeleti rendezvényszint teljes rekonstrukcióját - írta meg a turizmusonline.hu.

Fotó: kempinski.com

B.A.

A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >