Hotel-Étterem

Alvásbarát hoteleket díjaztak

Alvásbarát hoteleket díjaztak

Március 17-e az alvás világnapja – ebből az alkalomból a magyar szállodák közül is kiválasztották azokat, amelyekben a legjobb a pihenés!

World Sleep Day néven hazánkban is megrendezték március 17-én az alvás világnapját, amelyhez kapcsolódóan elismeréseket osztottak ki azon hoteleknek, amelyekben a legjobban lehet aludni.

A „Sleepfriendly Hotel” díjat 2017-ben a Mamaison Hotels & Residences Izabella Budapest, valamint a hévízi Kolping Hotel Spa & Family Resorts kapta Magyarországon – tudtatta a Vendég & Hotel Online.

Kolping Hotel Spa & Family Resorts - megnyugtató hangulatú, pihentető szobák várják a vendégeket

Kolping Hotel Spa & Family Resorts - megnyugtató hangulatú, pihentető szobák várják a vendégeket

A világnap hazai eseményén a legjelentősebb magyar orvosszervezetek és szakmai intézmények, társadalmi szervezetek, vállalatok, szakemberek képviseltették magukat, akik együttműködnek a hazai alvásprojekt erősítésében.

Az eseményt a WSD Hungary és a Budapesti Alvásközpont/Benyovszky Orvosi Központ szervezte, helyszínéül a Hotel Andrássy Budapestet választották.

Az alvás világnapjához 72 ország csatlakozott, melyekben ekkor kutatók, orvosok, gyógyítók, valamint civil szervezetek igyekeznek felhívni a figyelmet a pihenés fontosságára, az alvás minőségének jelentőségére – írja a Vendég & Hotel Online.

Az alvásbarát hazai szállodák a budapesti alváskonferencián vehették át díjaikat.

Az elismerést olyan hotelek kaphatták meg, amelyek kiemelten figyelnek arra, hogy vendégeik kielégítő pihenéshez jussanak, ehhez minden feltételt megteremtenek.

A díjakat dr. Kiss Róbert Richárd és G. Németh György, a Sleepfriendly Hotels minősítést képviselő hazai vezetők adták át, valamint Kovács István, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének főtitkára – adta hírül a Vendég & Hotel Online.

A külföldi szállodák közül a Mali Losinj-ban levő, horvát Hotel Bellevue kapott ugyanilyen elismerést.

Fotó: kolping.hotel.hu

B.A.

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >