2017. 03. 22. - 11:20

Alvásbarát hoteleket díjaztak

Alvásbarát hoteleket díjaztak

Március 17-e az alvás világnapja – ebből az alkalomból a magyar szállodák közül is kiválasztották azokat, amelyekben a legjobb a pihenés!

World Sleep Day néven hazánkban is megrendezték március 17-én az alvás világnapját, amelyhez kapcsolódóan elismeréseket osztottak ki azon hoteleknek, amelyekben a legjobban lehet aludni.

A „Sleepfriendly Hotel” díjat 2017-ben a Mamaison Hotels & Residences Izabella Budapest, valamint a hévízi Kolping Hotel Spa & Family Resorts kapta Magyarországon – tudtatta a Vendég & Hotel Online.

Kolping Hotel Spa & Family Resorts - megnyugtató hangulatú, pihentető szobák várják a vendégeket

Kolping Hotel Spa & Family Resorts - megnyugtató hangulatú, pihentető szobák várják a vendégeket

A világnap hazai eseményén a legjelentősebb magyar orvosszervezetek és szakmai intézmények, társadalmi szervezetek, vállalatok, szakemberek képviseltették magukat, akik együttműködnek a hazai alvásprojekt erősítésében.

Az eseményt a WSD Hungary és a Budapesti Alvásközpont/Benyovszky Orvosi Központ szervezte, helyszínéül a Hotel Andrássy Budapestet választották.

Az alvás világnapjához 72 ország csatlakozott, melyekben ekkor kutatók, orvosok, gyógyítók, valamint civil szervezetek igyekeznek felhívni a figyelmet a pihenés fontosságára, az alvás minőségének jelentőségére – írja a Vendég & Hotel Online.

Az alvásbarát hazai szállodák a budapesti alváskonferencián vehették át díjaikat.

Az elismerést olyan hotelek kaphatták meg, amelyek kiemelten figyelnek arra, hogy vendégeik kielégítő pihenéshez jussanak, ehhez minden feltételt megteremtenek.

A díjakat dr. Kiss Róbert Richárd és G. Németh György, a Sleepfriendly Hotels minősítést képviselő hazai vezetők adták át, valamint Kovács István, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének főtitkára – adta hírül a Vendég & Hotel Online.

A külföldi szállodák közül a Mali Losinj-ban levő, horvát Hotel Bellevue kapott ugyanilyen elismerést.

Fotó: kolping.hotel.hu

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.