2016. 01. 25. - 12:29

Ezek a Valentin napi szállások valók a szerelmes pároknak

Ezek a Valentin napi szállások valók a szerelmes pároknak

Éppen csak véget ért a szeretet ünnepe és az év végi pihenés időszaka, s máris újabb lehetőség adódik a közös kikapcsolódásra. Valentin nap környékén sokan döntenek úgy, hogy otthonuktól távol töltik szabadidejüket. Erre számos remek lehetőség adódik, ráadásul a legtöbb szálláshely akciós csomagajánlatokkal is igyekszik ekkortájt a szerelmesek kedvében járni.

Hazánk frekventált idegenforgalmi régióiban wellness hotelek, kastélyszállók, gyerekbarát szállodák és gyógyszállók széles kínálatából válogathatunk, hogy a szerelem ünnepe valóban felejthetetlenre sikerüljön. Az utisugo.hu szakemberei szerint a Valentin napi szállás iránt minden évben nagy érdeklődés mutatkozik, ezért célszerű mihamarabb foglalni. Nézzük, melyek azok a szálláshely típusok, amelyek rendszerint nagy érdeklődésre tartanak számot!

Wellness szállodák akciós csomagajánlatokkal
Ha napjaink legnépszerűbb szálláshely típusait vennénk sorra, akkor a wellness hotelek biztosan vezetnék a listát. Esetükben ugyanis a ház falain belül találhatóak meg az igényes szobák, a fürdőzési lehetőség és a különféle wellness szolgáltatások is. Hazánk kedvelt fürdőinek közelében is rendszerint megtalálhatóak a magas színvonalat képviselő wellness szállodák, így Miskolctapolca, Bükfürdő, Zalakaros, vagy például Hajdúszoboszló területén is rálelhet az ideális szálláshelyre. Ha a környék nevezetességeinek felkeresése helyett inkább töltené kedvesével az időt a hotel falain belül, akkor is teljes körű kikapcsolódásban lehet része a szaunáknak, masszázs típusoknak, vagy az élménymedencéknek köszönhetően.

Különleges élmények kastélyszállóinkban
Abban az esetben, ha a hagyományos hoteleknél valami különlegesebbel szeretné meglepni kedvesét, úgy érdemes körülnéznie kastélyszállóink között, melyek a vidék hangulatát eleganciával társítják. A lajosmizsei Geréby Kúria Hotel csak egy a széles kínálatból, amivel Valentin napi szállás kapcsán találkozhat. A természetes környezetben megtalálható hotelek egyedi berendezéssel idézik a múltat, de ugyanakkor mindazt a luxust is kínálják, amely szükséges a teljes testi és lelki feltöltődéshez. Valentin nap kapcsán érdemes olyat választani, ahol kifejezetten az ünnep jellegének megfelelő programok várják az érdeklődőket. A verses délutánok, a borkóstolók, a romantikus vacsorák mind olyan élményeket kínálnak, melyek még közelebb hozhatják a párokat egymáshoz.

Valentin nap

Valentin nap környékén sokan döntenek úgy,

hogy otthonuktól távol töltik szabadidejüket

Valentin nap gyermekkel?
Ha a család apraja-nagyja utazni szeretne, akkor sem kell lemondania a pihentető szabadidőről. Ma már olyan gyerekbarát szállodák is várják a családokat, ahol nem csak a felnőttek, de a gyermekek is kiválóan érezhetik magukat. A számos programnak köszönhetően a kettesben töltött romantikus pillanatok éppen úgy megvalósulhatnak, mint a szerelem gyümölcsével együtt átélt játékos órák. A gyerekekkel történő utazás ma már Valentin napi szállás kapcsán sem jelenti azt, hogy kizárólag a felügyeletről és a felelősségteljes odafigyelésről szóljon a pihenés.

Valentin napi szállás az egészség jegyében
Szívesen összekötné az ünnepi hétvégét a gyógyszolgáltatások igénybevételével? Miskolctapolca, Hévíz, Gyula vagy Zalakaros is remek választásnak bizonyul e célból. Az egészségmegőrzés és a wellness élmények után ünnepeljen gyertyafényes vacsorával és páros masszázzsal a szerelmesek napján! Ne feledje, a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat titka legtöbbször a hozzáálláson és azon a bizonyos kémián múlik. Adja meg a szükséges pluszt mindehhez egy romantikus wellness hétvégével!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.