Hotel-Étterem

Friss bio zöldség és gyümölcs a Silver Majorból!

Friss bio zöldség és gyümölcs a Silver Majorból!

Sokan szeretik a falusi környezet nosztalgikus hangulatát, s élveznék azt szívesen vakációjuk közben is. A Silver Major erre lehetőséget ad, sőt, bio gyümölcsökkel és zöldségekkel kedveskedik a vendégeknek a majorban és a Hotel Silverben egyaránt.

Nincs is megnyugtatóbb annál, mint amikor kiérve a város zajából kellemes, zöld, pihentető környezet vesz körül. Egészségesebb a légkör, friss a levegő, ráadásul még zamatos bio gyümölcsöket és zöldségeket is kóstolhatunk – a Silver Majorban, Hajdúszoboszlón.

Nem hiába váltanak sokan bio-ra, hiszen a káros anyagoktól mentes étkezéssel számos betegséget előzhetünk meg.

A bio élelmiszerek, köztük a gyümölcsök és zöldségek fogyasztásával legalább annyit megteszünk magunkért, hogy az egészségünkre hátrányos hatásoktól megkíméljük szervezetünket, amely ebben az esetben a különféle növényvédőszer maradványokat jelenti. Ezeket ugyanis a bio termékek közel 98 százaléka nem tartalmazza.

 A hajdúszoboszlói Silver Major területe - nézze meg a GALÉRIÁT!

A hajdúszoboszlói Silver Major területe - nézze meg a GALÉRIÁT!
 
A bio zöldségek és gyümölcsök ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. Az itt termesztett zöldségek, gyümölcsök – melyeket a Silver Majorban megtalálunk - értékesebbek, több ásványi anyagot, mikroelemet, vitamint tartalmaznak, mint a hagyományos módon piacra került társaik.

Mindez annak köszönhető, hogy komposzttal történik földjük minőségjavítása és nem trágyával. C-vitamint, vasat, foszfort, fehérjét, kalciumot és káliumot is nagyobb mennyiségben tartalmaznak. A bio gazdálkodás nemcsak egészségesebb élelmiszereket eredményez, hanem a környezetet is kíméli.

 Hangulatos szálláshely a Silver Majorban

Hangulatos szálláshely a Silver Majorban

A hajdúszoboszlói, négycsillagos Silver Major, ahol hamisíthatatlan falusi környezetben és hangulatban pihenhetnek az odalátogatók, biztosítja a vendégek számára, hogy tányérjukból ne hiányozzanak az egészséges ételek.

A major saját területén bio zöldségeket és gyümölcsöket termeszt, annak érdekében, hogy ezek az értékes élelmiszerek minden nap frissen kerülhessenek a szálloda lakóinak asztalára.

 Hotel Silver - a Majorból származnak a friss, bio gyümölcsök

Hotel Silver - a Majorból származnak a friss, bio gyümölcsök

A ropogós, finom, friss alma, barack és számos zöldség szemet gyönyörködtető kertekben terem. Az ízletes bio termények áldásos hatásaiból pedig nemcsak a Silver Major, de a Hotel Silver vendégei is nap mint nap részesülnek.

Pihenjen és falatozzon egészségesen a Silver Majorban!

B.A.

 

Szobafoglalás vagy árajánlatkérés

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >