Hotel-Étterem

Gyógyít és relaxál a Hotel Silver vize

Gyógyít és relaxál a Hotel Silver vize

Szívesen ellátogatnánk Hajdúszoboszlóra? Ha olyan pihenést keresünk, ahol nemcsak a relaxálás, a kikapcsolódás a fontos, hanem a gyógyulás is, a Hotel Silverben a legjobb helyen leszünk. A szálloda a gyógykezelések terén élen jár.

Kikapcsolódni vágyunk, szívesen lubickolnánk, relaxálnánk egy pihentető környezetben, ahol mindenben igyekeznek a kedvünkben járni? Ha emellett valamilyen betegséggel is küzdünk, duplán jó választás a hajdúszoboszlói Hotel Silver: a szálloda saját gyógycentrummal rendelkezik, ahol termálvizes medencék, terápiás részleg és szakemberek várják a gyógyulni vágyókat.

A termálvíz gyógyhatása mellett – amelyet naponta újra töltenek - hidromasszázs, pezsgőfürdő áll a vendégek rendelkezésére, s egyedi kúra igénybevételére is van lehetőség. Ebben a Hotel Silver reumatológusa siet segítségünkre, aki állapotfelmérést végez, s összeállítja a számunkra jótékony kúrát. Ennek ideje alatt állandó orvosi felügyeletet is biztosít.

A Hotel Silver gyógycentrumában természetesen lehetőség van a TB által támogatott gyógykezelések igénybe vételére, minimális térítési díj ellenében.

Gyógykezelés a Hotel Silverben

Gyógykezelés a Hotel Silverben

Egy csodálatos gyógyvíz

A hajdúszoboszlói gyógyvízre 1925-ben bukkantak rá, amikor a mélyfúrást követően 75 Celsius fokos termálvíz bugyogott elő 1100 méter mélységből. Elemzését követően kiderült, hogy jód-, bróm-, hidrogénkarbonát-, valamint konyhasó összetétellel rendelkezik. Bitumen, ösztrogén szintén található benne, valamint számos értékes nyomelem: réz, cink, titán, ezüst, bárium, ólom és stroncium.

Fürdőkúra javasolt azoknak, akik idült ízületi gyulladásokkal (polyarthritis), degeneratív ízületi elváltozásokkal (arthrosis), idült idegfájdalmakkal és ideggyulladásokkal (neuralgia, neuritis), a gerinc különböző idült gyulladásos, degeneratív megbetegedéseivel küzdenek (spondylosis M.Bechterew, chondrosis).

Idült izomfájdalmak (myalgia) esetén, sérülések után, beleértve a sportsérüléseket, ugyancsak nagyon hasznos a hajdúszoboszlói gyógyvizes kezelés. Ajánlott a Heine medin kórt követően, agyvérzés, agyműtét vagy egyéb okból kialakult bénulás után.

Alkalmazható az érszűkület egyes formái esetén, nehezen gyógyuló csonttöréseknél az ún. callusképződés elősegítésére, idült bőrbetegségek gyógyítására (pszoriázis, ekcéma, pruritus). Idült nőgyógyászati betegségekkel és meddőséggel küzdők számára szintén javasolt a termálvizes kúra.

Egy vadonatúj módszer

A Hotel Silver gyógycentrumában egy olyan, Magyarországon eddig ismeretlen, alternatív és komplex módszerrel is megismerkedhetünk, mely az immunrendszer megerősítésére szolgál.

A több százezer ember által kipróbált F-Scan3 elősegíti, hogy kielégítő egészségi állapotunk visszatérjen. Téglalap alakú rezgés generátorról van szó, a Zapperről, amely egy bizonyos feszültség elérésekor (mely minimum 8V) képes a mikroorganizmusok patogénjeinek elpusztítására, tehát a baktériumokat, gombákat és a vírusokat megöli. A forradalmian új berendezést a Hotel Silver gyógycentrumában ki lehet próbálni.

B.A.

 

 

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >