2016. 06. 01. - 13:55

Hagyományos házak mellett exkluzív szálló Hollókőn

Hagyományos házak mellett exkluzív szálló Hollókőn

Ki ne hallott volna Hollókőről, vagy barangolt volna már a világörökség részének számító falucskában? A hagyományőrző településen nyílik most újabb szálloda, amely még több vendég fogadására lesz képes.

Aki Hollókőn és környékén szeretne szétnézni, annak igazán jó hír, hogy kitűnő új szállodában is foglalhat már helyet június végétől, csodálatosan tiszta levegőjű környezetben, a Cserhát ölelésében.

Hotel Castellum Madách terem

Madách terem a Hotel Castellumban

 

Az idén újonnan nyíló hotelek sorában ugyanis ott van a Hotel Castellum, melynek nyitása 2016. június 30-án várható. A négycsillagos, exkluzív lakosztályokkal is felszerelt szálloda nem csupán szép.

Hotel Castellum fürdőszoba

Fürdőszoba a Hotel Castellumban

A standard és superior, minden kényelemmel ellátott szobákból álló komplexumhoz 420 négyzetméteres wellness központ is tartozik, melyben a vendégeknek felhőtlen kikapcsolódásban lehet részük.

A Castellum hotel 68 szobájával családi pihenésekre ugyanúgy tökéletesen alkalmas, mint üzleti rendezvények megtartására.

Hotelszoba a Hotel Castellumban

A Hotel Castellum egyik superior szobája

 

Kiváló lehetőség arra, hogy a vendégek a helyi értékek megtekintésén és élvezetén túl kivételes kényelemben részesüljenek, s relaxálni is tudjanak, ha elfáradtak a sétában vagy a Hollókői vár megmászását követően! Nézze meg a hívogató felvételeket a Hotel Castellumról!

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.