Hotel-Étterem

Hagyományos házak mellett exkluzív szálló Hollókőn

Hagyományos házak mellett exkluzív szálló Hollókőn

Ki ne hallott volna Hollókőről, vagy barangolt volna már a világörökség részének számító falucskában? A hagyományőrző településen nyílik most újabb szálloda, amely még több vendég fogadására lesz képes.

Aki Hollókőn és környékén szeretne szétnézni, annak igazán jó hír, hogy kitűnő új szállodában is foglalhat már helyet június végétől, csodálatosan tiszta levegőjű környezetben, a Cserhát ölelésében.

Hotel Castellum Madách terem

Madách terem a Hotel Castellumban

 

Az idén újonnan nyíló hotelek sorában ugyanis ott van a Hotel Castellum, melynek nyitása 2016. június 30-án várható. A négycsillagos, exkluzív lakosztályokkal is felszerelt szálloda nem csupán szép.

Hotel Castellum fürdőszoba

Fürdőszoba a Hotel Castellumban

A standard és superior, minden kényelemmel ellátott szobákból álló komplexumhoz 420 négyzetméteres wellness központ is tartozik, melyben a vendégeknek felhőtlen kikapcsolódásban lehet részük.

A Castellum hotel 68 szobájával családi pihenésekre ugyanúgy tökéletesen alkalmas, mint üzleti rendezvények megtartására.

Hotelszoba a Hotel Castellumban

A Hotel Castellum egyik superior szobája

 

Kiváló lehetőség arra, hogy a vendégek a helyi értékek megtekintésén és élvezetén túl kivételes kényelemben részesüljenek, s relaxálni is tudjanak, ha elfáradtak a sétában vagy a Hollókői vár megmászását követően! Nézze meg a hívogató felvételeket a Hotel Castellumról!

B.A.

 

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >