2017. 12. 20. - 12:20

Ibis lesz a Hotel Wien helyén Budapesten

Ibis lesz a Hotel Wien helyén Budapesten

A várakozások szerint jövőre szállodát hoznak létre a jelenleg rossz állapotban levő épület helyén – az ibis Styles Budapest City West nyitja meg itt a kapuit.

Tovább fejleszti hálózatát hazánkban az Orbis Hotel Group – az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere, mely egyben mindegyik márkájának egyedüli regionális képviselője, helyi partnerekkel működik együtt ennek érdekében.

Kényelem, dizájn és humor jellemzi az ibis Styles hoteleket

Kényelem, dizájn és humor jellemzi az ibis Styles hoteleket

Most a tulajdonos és befektető City-West Hotel Kft-vel együttműködve a korábban Hotel Wien néven futó épületet újítaná fel teljesen – ha elkészült, átkerülne az ibis Styles márka alá. A menedzsment szerződés 20 évre szól – adta hírül a turizmusonline.hu.

A hotel a Budaörsi úton áll, ibis Styles Budapest City West néven indul majd újra. A szállod 114 szobával nyitja meg kapuit, reggelizővel, bárral, saját konyhával.

A nyitást 2018 nyarára tervezik.

Az ibis Styles-t egyébként a kényelmes dizájner stílus jellemzi, humorral és kreativitással, barátságos környezettel fűszerezve - írta meg a turizmusonline.hu.

Fotó: accorhotels.com

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.