Hotel-Étterem

Jamie Oliver Étterem Budapesten

Jamie Oliver Étterem Budapesten

A híres tv sztár és séf májusban megnyitotta éttermét a budai Várban Jamie’s Italian néven. Meg lehet kóstolni a TV-ben látott Ételéket!

Jemie Oliver étterem Magyarországon is
Igazi különlegességeket is kóstolhatunk az új étteremben

Az étterem kizárólag Jamie Oliver receptjei alapján készült ételekkel dolgozik, a séf szigorú előírásai szerint. A minőség magas színvonalának érdekében nagy gondot fordítanak az alapanyagok kiválogatására. Hogy minden étel az előírt recept alapján precízen készüljön, a konyhában kamerák vannak felállítva ennek ellenőrzésére. Így biztosak lehetünk benne, hogy jó minőségű olasz ételeket kapunk. Az alapanyagok beszerzésének forrásai között ugyanúgy találhatunk  hazai termelőket, pl. zöldség, tojás, hús, mint osztrák illetve olasz beszállítókat.

Magyarországon is megkóstolhatóak Jemie Oliver különlegességei
Az új étteremben Jamie Oliver híres ételeit szolgálják fel

Az repertoárban sokféle előétel, saláta, tészta étel, főétel, és még hamburger is szerepel. Mivel fő szempont, hogy az ételek finomak és egészségesek legyenek, odafigyelnek, hogy sok zöldséget és kevesebb húst tartalmazzanak. Lehet kis adagot és gyermek menüt is kapni. Az árak nem éppen olcsók, de az ételek finomak és az adagok nagyok.

Ételkülönlegességek - pont mint a TV-ben
Olasz receptek, különleges ízvilág

Az étterem egy a hatvanas években épült helyiségben nyílt, amit eredetileg is étteremnek terveztek. Nem olyan nagy, mint a londoni, de ettől meghittebb és hangulatosabb.

 

-TI-

 

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >