2016. 05. 26. - 11:18

Jamie Oliver Étterem Budapesten

Jamie Oliver Étterem Budapesten

A híres tv sztár és séf májusban megnyitotta éttermét a budai Várban Jamie’s Italian néven. Meg lehet kóstolni a TV-ben látott Ételéket!

Jemie Oliver étterem Magyarországon is
Igazi különlegességeket is kóstolhatunk az új étteremben

Az étterem kizárólag Jamie Oliver receptjei alapján készült ételekkel dolgozik, a séf szigorú előírásai szerint. A minőség magas színvonalának érdekében nagy gondot fordítanak az alapanyagok kiválogatására. Hogy minden étel az előírt recept alapján precízen készüljön, a konyhában kamerák vannak felállítva ennek ellenőrzésére. Így biztosak lehetünk benne, hogy jó minőségű olasz ételeket kapunk. Az alapanyagok beszerzésének forrásai között ugyanúgy találhatunk  hazai termelőket, pl. zöldség, tojás, hús, mint osztrák illetve olasz beszállítókat.

Magyarországon is megkóstolhatóak Jemie Oliver különlegességei
Az új étteremben Jamie Oliver híres ételeit szolgálják fel

Az repertoárban sokféle előétel, saláta, tészta étel, főétel, és még hamburger is szerepel. Mivel fő szempont, hogy az ételek finomak és egészségesek legyenek, odafigyelnek, hogy sok zöldséget és kevesebb húst tartalmazzanak. Lehet kis adagot és gyermek menüt is kapni. Az árak nem éppen olcsók, de az ételek finomak és az adagok nagyok.

Ételkülönlegességek - pont mint a TV-ben
Olasz receptek, különleges ízvilág

Az étterem egy a hatvanas években épült helyiségben nyílt, amit eredetileg is étteremnek terveztek. Nem olyan nagy, mint a londoni, de ettől meghittebb és hangulatosabb.

 

-TI-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.