2017. 11. 21. - 13:05

Különös hotel nyílt a pesti Palotanegyedben

Különös hotel nyílt a pesti Palotanegyedben

Mintha csak otthon lennénk – hangulatos légkörrel, babzsák fotelekkel, függőszékekkel nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában a The Three Corners Hotels Anna, melynek megnyitója is kellően laza volt.

Új szálloda várja a vendégeket fővárosunk közepén: a The Three Corners Hotels Anna a nyolcadik kerületi Palotanegyedben nyitott meg – olyan laza hangulatban, amely az egész hotelt is jellemzi.

Vidám színek, fiatalos dizájn - a Hotel Anna sajátosságai

Vidám színek, fiatalos dizájn - a Hotel Anna sajátosságai

Csupán néhány napja áll nyitva a vendégek számára a szálló: a megnyitó eseményen forralt bort, food truck-os finomságokat, puncsot és belga söröket kínáltak – írta meg a turizmusonline.hu.

A The Three Corners Hotels szállodaláncot 30 éve hozták létre, a belga Lambrecht család ötlete alapján, a Vörös-tengernél. Első magyar fővárosban nyitott szállodájuk a Hotel Art, mely 2013-ban nyitott meg, s nem sokkal később a Bristol nevű szálló üzemeltetése is az ő kezükbe került – mesélte az igazgató, Gonda János.

2017 júliusában a 9. kerületben kezdte meg működését a Lifestyle hotel, s már ekkor látóterükbe került a Hotel Anna – amelyet márciusban kezdtek felújítani – adta hírül a turizmusonline.hu.

Egyedi, fiatalos megoldások és szolgáltatások a Hotel Annában

Egyedi, fiatalos megoldások és szolgáltatások a Hotel Annában

Mára ez a szálloda is kész lett, s szeptemberi nyitása óta 80-90 százalékos foglaltsággal működik.

Dizájnja elsősorban a 35 év alattiaknak készült, beleértve a szolgáltatásokat és a hotel elhelyezkedését is. Ám az idősebb korosztályt is megragadja a szálló által képviselt életstílus – árulta el az igazgató.

A The Three Corners Hotels Anna 3 csillagos, viszonylag nagy szobákkal rendelkezik, 20 négyzetméter felett. A szolgáltatások fiatalosak, ahogyan a dizájn is.

Kellemes hangulatú étkező várja a vendégeket

Kellemes hangulatú étkező várja a vendégeket

Online check-in lehetőség is van, mellyel a vendég már otthonról bejelentkezhet. A recepción önkiszolgáló bár található, becsületkasszával. A közvetlen hangulathoz és a belváros ellenére csendes légkörhöz tehát olyan szolgáltatások társulnak, melyekben a vendégek kezükbe vehetik az irányítást – adta hírül a turizmusonline.hu.

Fotó: threecorners.com

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.