Hotel-Étterem

Lilában ragyog az első kristályhotel

Lilában ragyog az első kristályhotel

Nemcsak esztétikailag egyedi, gyógyhatása is lesz annak a kristályszállodának, amelyet 2016 júliusában alkotott meg egy holland építészeti vállalat.

Geóda formájú, lilában játszó hotelt tervezett egy holland cég. Az NL Architect nemcsak meglepő alakban, de valóban gyógyhatású kristályokkal építené fel a szállodát, amelynek jótékony és nyugtató hatásai régóta ismertek.

Akár egy háromszög formájú kőtorony, középen áttetsző, lila ametisztekkel: így festene a kristályhotel, mely a maga nemében egyelőre egyedülálló a világon és valóban az ametiszt alakját követi. Mintha csak egy óriási kőben lennénk!

Kristályhotel készül a kínai tengerre

Kristályhotel készül a kínai tengerre

Természetesen az egyedi látvány nemcsak kívülről, hanem a hotel belsejéből is élvezhető lesz: az ablakok előtt is megjelennek a kristályok, szegélyezve a kilátást.

Az ametiszt kristály rezgéseinek gyógyhatást tulajdonítanak, ezért nem kétséges, hogy sok érdeklődőre lehet majd számítani. Akár új wellness irányzat is kialakulhat ennek hatására.

Az ametiszt geódák egyébként a föld belsejében találhatók – a hétköznapokban nem sokkal találkozhatunk -, ám az új tervezésű hotelnek köszönhetően most „felszínre kerül”, nem is akárhogyan.

Különleges élménnyel és gyógyhatással szolgál a kristályhotel

Különleges élménnyel és gyógyhatással szolgál a kristályhotel

 

S hogy hol lesz ez a csodás új létesítmény? A hírek szerint egy kínai, mesterséges szigeten épülne fel, a Hainan tenger északi felén. A kristályhotel azonban nem maradna egyedül, az első után több ilyen is létesülne szerte a világon.

Fotó: NL Architect

B.A.

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >