2016. 08. 02. - 10:20

Lilában ragyog az első kristályhotel

Lilában ragyog az első kristályhotel

Nemcsak esztétikailag egyedi, gyógyhatása is lesz annak a kristályszállodának, amelyet 2016 júliusában alkotott meg egy holland építészeti vállalat.

Geóda formájú, lilában játszó hotelt tervezett egy holland cég. Az NL Architect nemcsak meglepő alakban, de valóban gyógyhatású kristályokkal építené fel a szállodát, amelynek jótékony és nyugtató hatásai régóta ismertek.

Akár egy háromszög formájú kőtorony, középen áttetsző, lila ametisztekkel: így festene a kristályhotel, mely a maga nemében egyelőre egyedülálló a világon és valóban az ametiszt alakját követi. Mintha csak egy óriási kőben lennénk!

Kristályhotel készül a kínai tengerre

Kristályhotel készül a kínai tengerre

Természetesen az egyedi látvány nemcsak kívülről, hanem a hotel belsejéből is élvezhető lesz: az ablakok előtt is megjelennek a kristályok, szegélyezve a kilátást.

Az ametiszt kristály rezgéseinek gyógyhatást tulajdonítanak, ezért nem kétséges, hogy sok érdeklődőre lehet majd számítani. Akár új wellness irányzat is kialakulhat ennek hatására.

Az ametiszt geódák egyébként a föld belsejében találhatók – a hétköznapokban nem sokkal találkozhatunk -, ám az új tervezésű hotelnek köszönhetően most „felszínre kerül”, nem is akárhogyan.

Különleges élménnyel és gyógyhatással szolgál a kristályhotel

Különleges élménnyel és gyógyhatással szolgál a kristályhotel

 

S hogy hol lesz ez a csodás új létesítmény? A hírek szerint egy kínai, mesterséges szigeten épülne fel, a Hainan tenger északi felén. A kristályhotel azonban nem maradna egyedül, az első után több ilyen is létesülne szerte a világon.

Fotó: NL Architect

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.