2015. 09. 12. - 15:09

Őszi szünet az egész családnak a Hotel Kapitány****-ban

Őszi szünet az egész családnak a Hotel Kapitány****-ban

Sümegen, a több mint hét évszázada épült Sümegi Vár tövében fekszik a 2005-ben megnyílt Hotel Kapitány**** Wellness és Konferencia.

A Hotel Kapitány*** őszi szüneti programokat kínál az egész családnak lovagi tornával, félpanzióval és fantasztikus gyermekprogramokkal. Az aktív kikapcsolódás most még előfoglalási kedvezménnyel foglalható.

Hotel Kapitány**** Wellness és Konferencia.

Hotel Kapitány**** Wellness és Konferencia

A csomag tartalmazza a szállást, minumum 3 éjre, kétágyas szobában, a Bőséges Büféreggelit és Büfévacsorát a Chef ajánlásával, a szálloda wellness részlegeinek használatát, a szaunák, és a TechnoGym fitneszterem használatát is. A programok alatt Történelmi Lovasjátékokban vehetünk majd részt, megtekinthető lesz a "Történelmi Magyarország Címerei" kiállítás, és izgalmas gyermekprogramok is lesznek.

"Az őszi szünetben újra minden a gyerekekről szól! Lesz mini disco, animáció, kézműves- és gyerekfoglalkozások! Az igazi újdonság azonban, hogy bármely gyermek részt vehet a középkori lovagi torna bemutatón szereplőként, középkori jelmezben (térítés ellenében) , így átélve a középkor hangulatát! Felejthetetlen élmény lesz-ígérjük!"- Hotel Kapitány**** Wellness és Konferencia

Érvényes: 2015. október 26-30. között, min. 3 éjszaka foglalása esetén

További információk a Hotel weboldalán: hotelkapitany.hu

Képforrás: hotelkapitany.hu

S.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.