Tavaszi étlappal pezsdít fel az Óperencián Innen
A hangulatos nyíregyházi szálloda nemcsak tavaszi programokkal, hanem az évszakhoz igazított étlappal is várja vendégeit. A fogások már olvasásra is ínycsiklandóak!
Már az első tavaszias reggeleket követően az évszakhoz illő rendezvényeket kínált vendégeinek a nyíregyházi hotel. Az Óperencián Innen február 29-től folytatásos főző klubbal, márciusban több héten át húsvétváró menüvel, majd a nőnap alkalmából extra menüvel fogadta azokat, akik megfordultak a szállodában.
A nemzeti ünnepen, március 15-én nyitvatartással kedveskedtek vendégeiknek, de ezzel még nem ért véget a kellemes meglepetések és programok sora.
Tavaszi menühöz díszítés is jár
Az Óperencián Innen kifejezetten tavaszi menüvel szolgál azoknak, akik szívesen térnek be a falai közé. Az étlapon a kiválóan elkészített ételek mellett olyan különleges leveseket is megtalálunk, mint négysajtos krémleves házi barbecue-val, a vargányás savanyúkáposzta leves, füstölt libamellel és mogyoróolajjal.
Az előételek sorában a kedves vendég megismerheti Illés reggelijét, vajban sült kacsacomb forgácsokat fogyaszthat chilis friss salátával, vagy hasogatott bélszínnel és töltött dödöllével töltődhet, amíg meg nem érkezik a főétel.
S ha már főételek, ezek között a tavaszi étlapon megtaláljuk a tempurában sült csirkemellet, édes joghurtos kerti salátával, fogyaszthatunk tiszai süllőt fondant burgonyával, zsályás vajmártással, borjúszüzet vargányával és puliszka krokettel, vagy bélszínt, kéksajtos libamájjal, burgonyakrémes rétessel.
A desszertek közül nem hiányzik az édeskenyér whisky likőrrel és a szamócahabos hamis rétes sem.
A vendégek ráadásként a Kérész Kikötő kínálatából is válogathatnak.
B.A.