2016. 04. 26. - 17:10

Tavaszi étlappal pezsdít fel az Óperencián Innen

Tavaszi étlappal pezsdít fel az Óperencián Innen

A hangulatos nyíregyházi szálloda nemcsak tavaszi programokkal, hanem az évszakhoz igazított étlappal is várja vendégeit. A fogások már olvasásra is ínycsiklandóak!

Már az első tavaszias reggeleket követően az évszakhoz illő rendezvényeket kínált vendégeinek a nyíregyházi hotel. Az Óperencián Innen február 29-től folytatásos főző klubbal, márciusban több héten át húsvétváró menüvel, majd a nőnap alkalmából extra menüvel fogadta azokat, akik megfordultak a szállodában.

A nemzeti ünnepen, március 15-én nyitvatartással kedveskedtek vendégeiknek, de ezzel még nem ért véget a kellemes meglepetések és programok sora.

Tavaszi menühöz díszítés is jár

Az Óperencián Innen kifejezetten tavaszi menüvel szolgál azoknak, akik szívesen térnek be a falai közé. Az étlapon a kiválóan elkészített ételek mellett olyan különleges leveseket is megtalálunk, mint négysajtos krémleves házi barbecue-val, a vargányás savanyúkáposzta leves, füstölt libamellel és mogyoróolajjal.

Az előételek sorában a kedves vendég megismerheti Illés reggelijét, vajban sült kacsacomb forgácsokat fogyaszthat chilis friss salátával, vagy hasogatott bélszínnel és töltött dödöllével töltődhet, amíg meg nem érkezik a főétel.

S ha már főételek, ezek között a tavaszi étlapon megtaláljuk a tempurában sült csirkemellet, édes joghurtos kerti salátával, fogyaszthatunk tiszai süllőt fondant burgonyával, zsályás vajmártással, borjúszüzet vargányával és puliszka krokettel, vagy bélszínt, kéksajtos libamájjal, burgonyakrémes rétessel.

A desszertek közül nem hiányzik az édeskenyér whisky likőrrel és a szamócahabos hamis rétes sem.

A vendégek ráadásként a Kérész Kikötő kínálatából is válogathatnak.

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.