2015. 08. 10. - 20:28

Újra Libalakoma és wellness hétvége Hajdúszoboszlón

Újra Libalakoma és wellness hétvége Hajdúszoboszlón

A hajdúszoboszlói Hotel Silver**** idén is megtartja Márton napi Libalakomáját, a tavalyi árakon!

A Libalakoma és wellness hétvége három napon keresztül, november 12- 15ig kerül megrendezésre a hajdúszoboszlói Hotel Silver Superiorban. A választható három vagy négy napos mulatós wellness hétvégén a tavalyi áron, azaz 39.990.- forinttól lehet részt venni. Az ár tartalmazza a szállásdíjat, a svédasztalos reggelit, a svédasztalos vacsorát, a programokat, az élmény medencét,a szaunákat és pezsgőfürdőket.

Hotel Silver**** Superior

Hotel Silver**** Superior

Minden este hajnalig tartó buli ígérkezik, igazi sztárfellépőkkel. A fellépő vendégek közé sorolható Kis Grófo, Bangó Margit, Dankó Szilvi, Emilio, Márió és még sokan mások.

A Hotel Silver**** főszereplője idén a liba különlegességek mellett az új bor lesz, és természetesen a helyi ízek és hagyományok. Az ár tartalmazza még a wifit, hidromasszázs medencéket, lapos tévét, mini bárt és telefont minden szobában. A Hotelben van még automata bowlingpálya, billiárd és csocsó is. A Libalakomával és wellness hétvégével kapcsolatos további részletekért és információkért látogasson el az extrahotel.hu weboldalra. Ha kérdése van, hívja a 06-30-29-380-29-es számot! Hétvégén is és az ünnepek alatt is érdeklődhet napközben!

Képforrás: extrahotel.hu

S.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.