2016. 01. 26. - 18:04

Valentin napi kényeztetés az Elixír Hotelben

Valentin napi kényeztetés az Elixír Hotelben

A mórahalmi Elixír Hotel remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt a szerelmeseknek, kényeztető Valentin nap nevű csomagajánlatával.

Az igényes Elixír Hotel Valentin napi csomagajánlatát 2016.02.12-től 2016.02.14-ig, két éjszakára lehet lefoglalni. A Hotel ajánlata tartalmazza a szállást elegáns, kényelmes légkondicionált szobában, svédasztalos reggelit és vacsorát, a Medical wellness részleg korlátlan használatát, ahol van pihenőszoba, terápiás medence és finn szauna is. Lehet használni szobaszéfet, bekészítik a fürdőköpenyt és Wifi is van.

Elixír Hotel

Töltsd a Valentin napot az Elixír Hotelben!

Elixír Hotel

Elixír Hotel

A mórahalmi Elixír Hotel remek csomagajánlatába beletartozik a Szent Erzsébet Gyógyfürdő medenceszolgáltatásainak korlátlan, ingyenes használata, ahol télen 16 medencét, egyedülálló szaunaparkot lehet használni, nyolc szaunával, Gyermekfürdőt csúszdákkal, játszóházzal és élményelemekkel. A pároknak romantikus meglepetést készítenek minden szobába, s egy érzéki szauna felöntésen és részt vehetnek.

 

S.A.

Képforrás: elixirhotel.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.