2024. 01. 24. - 09:15

„MI csirkeleves” volt a menü egy kínai egyetemen

„MI csirkeleves” volt a menü egy kínai egyetemen

Ingyenes „MI csirkeleves” szerepelt a közelmúltban a Guangdong tartományi Shenzhen Egyetem étlapján. Ezzel ünnepelték meg a hallgatók mesterséges intelligencia-áttörését a csirketartás átalakítása terén.

Különös módon ünnepelt a kínai Guangdong tartomány Shenzhen Egyeteme a közelmúltban: ingyen  "MI csirkeleves" jelent meg az egyetem étlapján. Ezzel tisztelegtek a hallgatók áttörése előtt, amely a mesterséges intelligencia alkalmazása terén történt a Silkie (selymes) csirketartás átalakítására. A siker eddig 30 százalékkal növelte a termelést. csirkek_fekete
 
A selymes csirkék szokatlanul bolyhos tollaikról kapták a nevüket, amelyek selyem vagy szatén textúrájúak.
 
Bőrük és csontjaik feketék, kék fülcimpákkal rendelkeznek és mindkét lábujjukon öt ujj található – eggyel több, mint a közönséges csirkéknek.
 
A Guizhou tartománybeli Chishui csirkefarmon elért sikerén felbuzdulva a Tencent Cloud Artificial Intelligence Class – az egyetem és a technológiai óriás Tencent vállalat által létrehozott program – ingyenes levest ajánlott fel az egyetem étkezdéjében minden tanárnak és diáknak.
 
Fotó: China Daily
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.