2024. 03. 06. - 09:20

Arattak a kínai innovációk a világ vezető mobiltechnológiai gáláján

Arattak a kínai innovációk a világ vezető mobiltechnológiai gáláján

A kínai találmányok számos elragadtatott pillanatot okoztak a világ vezető mobiltechnológiai gáláján a spanyolországi Barcelonában.

Nem kevés meghökkentő és lehengerlő pillanatot váltottak ki a kínai innovációk a világ vezető mobiltechnológiai gáláján, a Mobile World Congress (MWC) rendezvényen, amelyet február végén tartottak meg Barcelonában.
 
Az idei mobiltechnológiai gálán csaknem 2.400 kiállító vett részt, s közülük több mint 300 kínai cég, amelyek iparágak széles skáláját ölelik fel - beleértve a távközlési szolgáltatókat, a berendezés- és az üvegszál gyártókat. Kétszer annyi kínai vállalatok vett most részt az eseményen, mint az előző esztendőben.
 
 
„A kínai cégek szerves részei lettek a barcelonai kiállításnak” – jegyezte meg Sihan Bo Chen, a GSMA, egy nemzetközi mobilszolgáltatói szövetség és a rendezvényszervező kínai vezetője.
 
A leglenyűgözőbb innovációk között volt többek között egy, szemüveg nélküli 3D tablet, amely 5G-t és mesterséges intelligenciát integrál – a ZTE vívmánya -, a Xiaomi standján egy tengerkék Xiaomi SU7 okosautó hívta fel a figyelmet letisztult dizájnjával, de a kínai vállalatok fejlett 5G megoldásokat is bemutattak.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.