2023. 11. 24. - 10:25

A KKV-k technológiai trendjei – ezekre érdemes 2023-ban figyelni

A KKV-k technológiai trendjei – ezekre érdemes 2023-ban figyelni

A technológiai fejlesztések szinte minden iparágban folyamatosan változtatják a vállalkozások működését és az innovációk módját. De honnan tudhatják a KKV-k, mire érdemes odafigyelni? Íme az öt technológiai trend.

A technológiai fejlesztések szinte minden iparágban folyamatosan módosítják a vállalkozások működését és az innovációk módját.
 
Hogyan legyenek azonban tisztában a kis- és középvállalkozások azzal, mire érdemes odafigyelni? Íme az öt technológiai trend, amelyet 2023-ban nem árt szem előtt tartani.
 
1.Felelős adathasználat
 
Szinte minden digitális interakció adatokat hoz létre - amelyekkel lehetőségek és felelősségek egyaránt járnak.
 
Bármilyen adatfelhasználás megköveteli a vállalatoktól, hogy a szabályozási, jogi és hírnévvel kapcsolatos kockázatokat ismerjék és megfelelően kezeljék a helyzetet. A KKV-knak pontosan meg kell érteniük megfelelési kötelezettségeiket és szükség van felelősségteljes gyakorlatok bevezetésére, a kockázatok minimalizálása és a velük együttműködő közösségek kialakítása érdekében.
 
A KKV-k technológiai trendjei – ezekre érdemes 2023-ban figyelni
A KKV-k technológiai trendjei – ezekre érdemes 2023-ban figyelni
 
2.Üzleti célú blockchain
 
A blokklánc új decentralizált technológia, amely gyorsan változik, ahogyan azt egyre több vállalkozás és kormány alkalmazza.
 
Annak ellenére, hogy világszerte emberek milliói használták, fektettek be vagy kereskedtek kriptovalutával, a blokkláncok sokkal többet tehetnek annál, mint hogy lehetővé teszik a tranzakciókat.
 
A kisvállalkozások számára még mindig nagy a zűrzavar a decentralizált technológia működésével, valamint azzal kapcsolatban: használható-e sok olyan dologra, amire azt mondják.
 
A blokkláncokat azonban egyre gyakrabban alkalmazzák a valós világban az ellátási lánc logisztikája, a digitális identitás és az intelligens szerződések használata terén.
 
A blokklánc-technológia a jövőben megváltoztathatja az üzleti tevékenységünket és a pénz nyomon követését.
 
A cikket folytatjuk.
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.