2023. 05. 26. - 12:00

Az ipari kisvállalkozások szerepe létfontosságú – Megtartotta XLI. közgyűlését az IPOSZ

Az ipari kisvállalkozások szerepe létfontosságú – Megtartotta XLI. közgyűlését az IPOSZ
Lezajlott az Ipartestületek Országos Szövetségének XLI. közgyűlése Budapesten, melyen a kisvállalkozások nélkülözhetetlen szerepe és az IPOSZ stratégiai célkitűzései kerültek fókuszba.
Megtartotta május 24-én XLI. közgyűlését az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) – az eseményen kiemelt szerepet kapott az ipari kisvállalkozások létfontosságú szerepe, valamint a szövetség stratégiai célkitűzései.
 
A rendezvényen jelen volt Lánszki Regő, az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) építészeti államtitkára, Ágh Péter, az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára, Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere, valamint Németh László, az IPOSZ elnöke – tudatta az IPOSZ.
 
Megtartotta május 24-én XLI. közgyűlését az Ipartestületek Országos Szövetsége
Megtartotta május 24-én XLI. közgyűlését az Ipartestületek Országos Szövetsége
 
Németh László beszédében kiemelte, hogy a magyar gazdaság komoly változáson ment át az elmúlt 10 esztendőben – a segélyalapú gazdaságból munkaalapú gazdaság lett. Az IPOSZ küldetésének tartja, hogy segítsen megérteni tagjainak, milyen globális problémák állnak fenn és milyen helyi szakmai válaszok adhatók ezekre.
 
Az IPOSZ elnöke célként említette azt is, hogy a magyar kormányt és az európai kis- és középvállalkozó szakmai szövetségeket meggyőzzék róla: érdemes hatékonyabban támogatni az egyéni-, a családi-, a mikro- és a kisvállalkozásokat.
 
A teljes cikk itt olvasható.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.