2023. 10. 04. - 11:25

Forrásbevonás-kereső alkalmazás készült a kkv-knak

Forrásbevonás-kereső alkalmazás készült a kkv-knak

Uniós forrásból valósult meg a Vállalkozói Információs Portál (VALI) Forrástérképe, amely a finanszírozási lehetőségeket mutatja meg a vállalkozásoknak, segítve ezzel őket.

Elkészült a VALI, azaz a Vállalkozói Információs Portál integráltan funkcionáló Forrástértkép alkalmazása, amely nagy segítséget nyújt a vállalkozásoknak – ezen belül is leginkább a mikro- és kisvállalkozásoknak – azzal, hogy megmutatja, milyen finanszírozási lehetőségeik vannak – tudatta az uzletem.hu.
 
A hír az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. közölte. A fejlesztés a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében valósult meg, az Európai Unió és a magyar kormány társfinanszírozásával.
 
Forrásbevonás-kereső alkalmazás készült a kkv-knak
Forrásbevonás-kereső alkalmazás készült a kkv-knak
 
Mint azt az IFKA tudatta: a projekt azzal a kiemelt céllal jött létrem, hogy fejlessze a kis- és közepes vállalkozások (KKV-k) pénzügyi tudatosságát, s bemutassa az általuk használható, különböző forrásbevonási lehetőségeket.
 
Mindezzel segítik a vállalkozások versenyképességének növekedését, az új beruházások elindulását, illetve hazánk gazdasági teljesítményének növekedését is – írta meg az uzletem.hu.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.