2023. 03. 24. - 13:00

Hogyan legyünk vonzók? - Erre figyeljenek 2023-ban a kkv-k

Hogyan legyünk vonzók? - Erre figyeljenek 2023-ban a kkv-k
A technológia alkalmazása a bizonytalan gazdasági környezetben is segítséget nyújthat. Milyen trendek lesznek igen fontosak a kis- és középvállalkozások számára ilyen tekintetben az idén?
Nincsenek könnyű helyzetben a kkv-k idén (sem) a bizonytalan gazdasági környezetben – a technológia használata azonban segíthet.
 
Mire érdemes odafigyelni 2023-ban? Melyek a legfontosabb trendek?
 
1.Rugalmasnak kell lenni
 
Az egyik leglényegesebb a rugalmasság. Az infláció emelkedése, a munkaerőhiány, az ellátási lánc komoly kihívás elé állítja a vállalkozásokat.
 
Ahhoz, hogy sikeresek legyenek és maradjanak, kiemelten fontos az agilitás – írta a fintechzone.hu.
 
A folyamatos bizonytalanságban nagy segítséget jelenthet az eligazodáshoz a mesterséges intelligencia, a felhőalapú számítástechnika, valamint a digitális pénzügyi eszközök.
 
A technológia használata sokat segíthet a kkv-knek - a munkaerő megtalálásban is
A technológia használata sokat segíthet a kkv-knek - a munkaerő megtalálásban is
 
Egy friss kutatás rámutat, hogy a megkérdezett kkv-vezetők 44 százaléka már beintegrálja rendszerébe a mesterséges intelligenciát és tervezi a trendek szoros követését.
 
A vállalkozások számára is előnnyel járhat például a ChatGPT mesterséges intelligencia – noha még igen korai stádiumában van – írta a fintechzone.hu.
 
Amennyiben úgy érezzük, számunkra bonyolult az efféle megoldások használata, segítséget nyújthatnak a kisvállalkozások támogatását vállaló fizetési közvetítő cégek.
 
2.Hogyan nyerjük meg a jó munkaerőt?
 
Sok kis- és középvállalkozások küzd azzal a problémával, hogy nem tudnak biztosítani bizonyos feltételeket a jó munkavállalóknak, tehetségeknek.
 
Ha azonban nem tudunk parkolóval, kedvezményes étkeztetéssel vagy éppen konditeremmel szolgálni a munkahelyen, érdemes hangsúlyt fektetni egyéb vonzó dolgokra.
 
Ilyen például, ha jobb munka-magánélet egyensúlyt kínálunk, ha nagyobb mértékben tudjuk támogatni őket a személyes céljaik elérésében – írta a fintechzone.hu.
 
Fontos, hogy a cég értékeit megfelelően megjelenítő, hiteles élményt nyújtsunk, szakmailag és személyes szempontból egyaránt, bármilyen platformon kommunikálunk velük.
 
Be lehet vetni ügyfelek beszámolóit, alkalmazottak történeteit is, amelyek hozzájárulnak a kkv kiemeléséhez, ahhoz, hogy más élményt kínálhasson, mint versenytársai és vonzó legyen a munkát keresők számára – tudatta a fintechzone.hu
 
A cikket folytatjuk.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.