2023. 11. 16. - 12:15

Ingyenes VOSZ Piactér értékesítési felület nyílt a vállalkozóknak

Ingyenes VOSZ Piactér értékesítési felület nyílt a vállalkozóknak

Új, ingyenes Piactér értékesítési felületet nyitott vállalatok és vállalkozások részére a VOSZ, mely lehetőséget ad termékeik és szolgáltatásaik reklámozására, értékesítésére.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) új, ingyenes Piactér értékesítési felületet nyitott vállalatoknak és vállalkozásoknak, amely lehetőséget nyújt nekik arra, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat népszerűsítsék és értékesítsék.
 
Szabó Zoltán Kázmér, a VOSZ digitális és informatikai szekciójának elnöke részleteket is elárult a Piactér felületről, mely a www.voszpiacter.hu webcímen található meg.
 
Mit kell tudni az új platformról?
 
A VOSZ ingyenes, új szolgáltatását, digitális Piacterét a Magyarországon és külföldön működő vállalkozások részére ajánlja, korlátlan felhasználással és fejlett technológiával.
 
A Piactér platformmal a vállalkozások érdekképviselete és a VOSZ szolgáltatásai egyaránt bővültek.
 
vosz_piacter_1
 
Teljeskörű szolgáltatással biztosítja a gyártók, kereskedők termékeinek, szolgáltatásainak közvetítését és ingyenes reklámozását. Emellett teret ad a cégeknek, hogy keressenek az adatbázisban. Van lehetőségük hirdetést feladni, ha például tervező irodát vagy kivitelező céget keresnek, beruházáshoz munkaerőre van szükségük vagy projektet szeretnének beindítani.
 
Miért érdemes használni a VOSZ Piacterét?
 
-Ingyenes minden cég és vállalkozás részére
 
-Hatékonyabbá teszi értékesítési platformjukat
 
-Megkönnyíti a vállalatok számára az egymás közötti kapcsolatépítést, mivel egy nagy virtuális piactérben működnek
 
-Többletlehetőséget kapnak térítésmentesen az okos technológiák, mesterséges intelligencia- és robottechnológiák elsajátítására, alkalmazására.
 
Mit tesz lehetővé a fejlett technológia?
 
A Piactér technológiája lehetőséget ad arra, hogy azok a cégek, akik rendelkeznek webáruházzal, a VOSZ Piactér okos technológiája segítségével pár perces folyamattal átintegrálhassák áruházuk teljes termék- és szolgáltatáspalettáját. Így azokra a VOSZ Piactéren egyszerűen rá lehet keresni, az áruház termékei, szolgáltatásai kiválaszthatók és megrendelhetők.
 
A Piactér rendszerében megtalálható okos termék- és szolgáltatásfigyelő rendszer emellett lehetővé teszi, hogy a vállalkozások képesek legyenek nyomonkövetni és elemezni termékeik piaci teljesítményét és népszerűségét.
 
Láthatják a profiljukra irányuló látogatói érdeklődést, mellyel értékes betekintést szereznek a fogyasztói magatartásba és finomhangolhatják üzleti stratégiáikat.
 
vosz_piacter_2
 
Milyen egyéb újdonságokkal szolgál a VOSZ Piactér platform?
 
A VOSZ Piactér fejlesztői és üzemeltető menedzsmentje célul tűzte ki, hogy minél több olyan céget is megszólítson és érdekeltté tegyen, amelyek okos technológia, virtuális térben működő algoritmusok, mesterséges intelligencia, robottechnika használatát tanítják, illetve részesei ezek szolgáltatásának és gyártásának. Cél, hogy ők is regisztráljanak a platformon.
 
A VOSZ Piactér digitális call centere jelenleg is alkalmaz virtuális térben működő okos algoritmus technológiát, amely hatékonyabbá teszi a regisztrált cégekkel a kapcsolattartást, az információk, adatok küldését, az adattárolást és -kezelést.
 
Az innovatív technológiai alkalmazás hozzájárul az információgyorsaság és -pontosság növeléséhez. A jövőben cél a mesterséges intelligencia kiterjesztése a kommunikáción kívül más területekre is, például a statisztika- és adatbáziskezelésre, értékesítésre.
 
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) igyekszik a kor szellemének megfelelően aktív segítséget adni a vállalkozások eredményes működéséhez. Ilyen szolgáltatásai például ezen a téren a Széchenyi kártya, a voszport.hu, a vallalkozo.info és a mostantól a voszpiacter.hu rendszere is.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.