2023. 07. 07. - 09:15

Ingyenesen adnak képzéseket KKV-knak a DigitalTech EDIH-központok

Ingyenesen adnak képzéseket KKV-knak a DigitalTech EDIH-központok
Továbbra sem túl jó a hazai kis- és középvállalkozások helyzete a digitalizáció terén – ebben nyújt segítséget a június végén elstartolt DigitalTech EDIH, térítésmentes támogatásával.
Kis- és középvállalkozásoknak kínál ingyenesen támogatást a június végén elindult DigitalTech EDIH a digitalizáció és az üzletfejlesztés terén, elsősorban kiberbiztonság, blockchain technológia, edtech és fintech megoldásokkal – írta meg az uzletem.hu.
 
A magyar KKV-k helyzete ugyanis továbbra sem túlságosan jó a digitalizálást illetően, főként, ha összevetjük őket európai uniós versenytársaikkal.
 
Az Európai Digitális Innovációs Központokat (EDIH) az Európai Bizottság hozta létre, azzal a céllal, hogy segítsen a kis- és középvállalkozásoknak, valamint a közszféra szervezeteinek felzárkózni a digitalizáció terén.
 
Magyarországon a DigitalTech EDIH az IVSZ közreműködésével létesült, weboldalukon már el is érhetők a nyári képzések – ezek alap, közép és haladó szinten kínálnak oktatást.
 
A képzés keretében a résztvevők megismerkedhetnek az üzletfejlesztés főbb elemeivel, a forrásbevonás lehetőségeivel, korszerű pénzügyi digitalizációs megoldásokkal, blockchain technológiával és kibervédelemmel. Emellett elsajátíthatnak modern oktatási technológiákat is, melyekkel az alkalmazottak képzésére is lehetőségük lesz – tudatta az uzletem.hu.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.