2023. 11. 03. - 09:10

Vállalkozásoknak segítenek az MI korszakában az SAP újdonságai

Vállalkozásoknak segítenek az MI korszakában az SAP újdonságai

Hatékony újdonságokkal állt elő az SAP a TechEd 2023 rendezvényen: a vállalkozásoknak nagymértékben segíthetnek a generatív MI képességek és fejlesztések.

Komoly újításokkal állt elő a német SAP vállalati szoftvercég: az SAP TechEd 2023-as rendezvényén olyan újdonságokat mutatott be, amelyekkel a vállalkozások felfejleszthetők a mesterséges intelligencia korszakában. A fejlesztők pedig igen rövid idő alatt növelhetik a tudásukat – írta meg a kkvmagazin.com.
 
Mint Jürgen Müller, az SAP SE technológiai vezetője és igazgatótanácsi tagja fogalmazott: a dinamikus technológiai és üzleti környezetben fontos, hogy minden fejlesztő mesterséges intelligencia-fejlesztő is legyen.
 
A TechEd-en szereplő újítások segítségével el tudják látni erőforrásokkal az MI-forradalom középpontjában álló fejlesztőket – olyanokkal, amelyekre szükségük van a vállalkozások működésének átalakításához.
 
A vállalkozásoknak nagymértékben segíthetnek a generatív MI képességek és fejlesztések
A vállalkozásoknak nagymértékben segíthetnek a generatív MI képességek és fejlesztések
 
Ezek közé tartozhatnak például mesterséges intelligenciát alkalmazó professzionális kódolási eszközök, vagy az SAP Business Technology Platformon megtalálható generatív MI-bővítmények és alkalmazások, utóbbiakból egy egész arzenál – tudatta a kkvmagazin.com.
 
A vezető kiemelte azt is: ahhoz, hogy a generatív mesterséges intelligenciából üzleti értéket nyerjenek a szervezetek, együttműködésre van szükség a professzionális és a civil fejlesztők között.
 
Az SAP többek között az SAP Build Code-ot indítja el, amely üzleti szakértőkkel gyorsítja fel az együttműködést; beveti az új generatív asszisztensnek számító Joule-t, emellett új vektoradatbázis-funkciókkal egészíti ki az SAP HANA Cloud-ot, s megalkották az AI Foundation on SAP BTP-t, amely új, egyablakos rendszer a fejlesztők számára.
 
Az újítások a többi között hozzájárulnak ahhoz, hogy hasonló objektumokat lehessen gyorsan megkeresni, szerződések nyelvezete alapján keressenek beszállítókra, vagy éppen fizetési előzményeket vizsgáljanak meg és megrendeléseket követhessenek nyomon - írta a kkvmagazin.com.
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.