2018. 02. 01. - 10:55

5 remek tipp a hintőpor használatára!

5 remek tipp a hintőpor használatára!

Ne gondoljuk, hogy a hintőpor csupán a babák bőrére hasznos – felnőttként igen nagy hasznát vehetjük, a sminkünkhöz és a hajunkhoz egyaránt.

Hittük volna, mennyi mindenre alkalmas a hintőpor?

Az indián nők többnyire hintőport használnak az izzadás ellen és a friss illatuk megőrzéséhez. Számos szépségtipphez alkalmazható azonban.

Aki eddig nem élt vele, az is bátran próbálja ki az alábbi trükköket!

Hintőporral hosszabbéletűvé tehetjük sminkünket és rúzsunkat is

Hintőporral hosszabbéletűvé tehetjük sminkünket és rúzsunkat is

1.Rúzs élettartamának megnövelése: fárasztó naponta többször újrafesteni a rúzsunkat? Vegyük fel a szokásos módon a rúzst, a felesleget pedig kenjük egy papírra. Egy kis ecsettel nyúljunk a hintőporba és ezzel kenjünk át a szánkat, majd fessünk rá ismét a rúzsból – tovább az ajkunkon lesz a mutatós szín.

2.A szempillák dúsítása: ha van ilyen eszközünk, igazítsuk be szempillánkat, fessünk fel rá egy réteget, majd szintén egy kis ecset segítségével vigyünk a szempillára hintőport is és ezután még egy réteg festéket. A hatása: vastagabb pillák.

3.A haj kevésbé lesz zsíros: alkalmaként érdemes száraz sampon helyett hintőport használni. Csak szórjuk meg a hajtöveket és keféljük át a hajat. A hintőpor beszívja a felesleges zsírt, olajosságot. Sőt, még kellemes illata is lesz.

4.Sminkelési alapozó: mielőtt elkezdünk sminkelni, púderezzük be arcunkat egy kis hintőporral. Ez beszívja az olajat és a smink is hosszabbéletű lesz.

5.Hintőporral kevésbé fájdalmas a szőrtelenítés: mielőtt szőrtelenítünk, az érintett területre szórjunk hintőport – felszívja az izzadságot és az olajat a bőrről. Réteget képez a bőrön, így a gyanta csak a szőrökhöz tapad, nem a bőrhöz.

B.A.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.