2021. 03. 25. - 11:15

A 17 éves Storm Reid lett a Maybelline szóvivője

A 17 éves Storm Reid lett a Maybelline szóvivője

A New York-i kozmetikai óriás a mindössze 17 esztendős Storm Reid színésznőt választotta új globális szóvivőjének.

A szemrevaló, lényegében még fiatalkorúnak számító Storm Reid lett a Maybelline márka új globális szóvivője. Storm Reid
 
A színésznőként és producerként is sikeres fiatal lány olyan sztárokat követ a sorban, mint például a modell Gigi Hadid – s része lesz a márka Bátran Együtt kezdeményezésének, amely támogatja a szorongás és a depresszió kezelését, valamint a Maybelline folyamatos, sokoldalú munkáját.
 
Storm Reid a Fit Me franchise arca is lesz egyben.
 
A fiatal színésznő a Bamazing kezdeményezés révén már ismertté vált az érdekérvényesítés terén, valószínűleg ezért is esett rá a Maybelline választása – a cég nagy változásokat vár tőle abban a tekintetben, hogy minél jobban feltérképezzék, mi számít leginkább a vásárlóiknak.
 
„Storm Reid egy kiemelkedő hang, komoly potenciál van benne a változtatásra. Rendkívül tehetséges színésznő, az egyenlőség bátor bajnoka, energiája lenyűgöző. Mindig csodáltam őt és tudtam, hogy remek munkatársa lenne a Maybelline-nek” – fogalmazott Trisha Ayyagari, a Maybelline globális márka-elnöke.  
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.