2020. 10. 29. - 11:35

A Blackpink énekesnője lesz a MAC márkanagykövete

A Blackpink énekesnője lesz a MAC márkanagykövete

Megnevezte új nagykövetét a Lauder által birtokolt MAC sminkmárka: Lisa lesz az, akit a Blackpink együttesből igen sokan ismernek.

Új márkanagykövetet választott a MAC sminkmárka. A Lauder tulajdonában levő cég Lisát, teljes nevén Lalisa Manobal-t nevezte meg – a fiatal lány képviselheti őket az elkövetkező időszakban.lalisa_manoban_1
 
Lalisa Manobal az első K-pop sztár, aki megkaphatta a sokak által vágyott szerepet.
 
Ő lesz a sminkmárka híres kollekcióinak és kulcsfontosságú kampányainak az arca, s természetesen az innovációs projektek múzsája.
 
A megegyezés részeként Lisa mostantól megosztja másokkal szépségtitkait, bőrápolási módszereit és életmód-tanácsokat is ad a MAC rajongóinak.
 
„Lisa páratlan tehetsége és merész, divatos stílusa tökéletes párt alkot a MAC-el – mondta Drew Elliott, a MAC Cosmetics globális kreatív igazgatója. – Mindig magabiztos és nem riad meg a kockázatoktól, ezért kiválóan megtestesíti elkötelezettségünket az egyéniség és az önkifejezés ünneplése iránt”.
 
A kreatív igazgató kiemelte: már alig várják, hogy Lisa megoszthassa saját rajongóival is, mi mindent használ szépsége fokozásához, s miket alkalmaz majd együttműködésük eredményeképpen.
 
A K-pop együttes igen komoly hatást gyakorol a popkultúrára – emberek széles köréhez szólnak, ezért a trendeket is ösztönzik, ez pedig különösen igaz a szépségápolás terén – tette hozzá a MAC.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.