2016. 05. 11. - 14:50

Aki idáig eljutott, komoly felkészülésen van túl!

Aki idáig eljutott, komoly felkészülésen van túl!

Aki színpadra lépett ezen a jeles eseményen, hosszú utat járt be idáig. A napokban zajlott le Budapesten a Miss Alpok Adria szépségverseny döntője, amelynek nyertesei kijuthatnak a horvátországi nemzetközi megmérettetésre. Dr. Vida László, a versenyt támogató ügynökség vezetője beszélt a rendezvényről és a lányokról.

Csupán pár nappal ezelőtt tudta meg három gyönyörű lány, hogy ők utazhatnak a Miss Alpok Adria szépségverseny nemzetközi döntőjére a horvátországi Novigradba. Vanyóczky Brigitta elsőként, Lajter Elvira második-, míg Szakálos Dóra harmadik helyezettként készülhet az újabb megmérettetésre.

A verseny magyarországi döntőjén, a budapesti New Orleans klubban jelen volt Dr. Vida László, a Germaine de Cappuccini magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója is. A cég szépségversenyek, rendezvények, fodrász- és divatbemutatók szponzorációjával foglalkozik – 88 országban képviseltetik magukat.

Vannak évek, amikor bizonyos tematikájú események mögé állnak- tavaly például művészeti, elsősorban balett- és operabemutatók voltak ezek -, idén inkább a szépségversenyeket szponzorálják nemzetközi szinten.

A lányok értékes ajándékokat is kaptak

Mint Dr. Vida László kiemelte, a megmérettetésen résztvevő hölgyek is potenciális vásárlók – hiszen számos kozmetikai terméket használnak, ezért ők szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy minden segítséget megkapjanak a felkészüléshez.

Az ügyvezető azt is elmondta, hogy döntésük alapján nem az első három helyezett hölgyet szponzorálják, hanem mind a 13 lány mögé odaállnak, mert úgy érzik: azok, akik egy ilyen versenyen részt vesznek, már előtte egy igen fontos időszakon mennek keresztül. 

Dr. Vida László úgy érzi, mindegyik lányt támogatni kell

Dr. Vida László véleménye szerint az, hogy kire esett a választás az első három helyezés esetében, szubjektív véleményen és a pillanatnyi kiálláson is múlik - ellenben mindenkinek jólesik, ha megjutalmazzák. Mindegyik versenyző eljutott idáig egy többszörs kiválasztás során.

„Mindenki egyformán a gyermekünk” – fogalmazott a Germaine de Cappuccini magyarországi ügyvezetője, hozzátéve, hogy valamennyi csinos lánynak szurkolnak, hozza ki magából mindenki a legjobbat!

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.