2020. 09. 03. - 11:25

Alicia Keys természetes szépségmárkát indít

Alicia Keys természetes szépségmárkát indít

Szövetkezett az E.L.F. Beauty-val a népszerű énekesnő. Alicia Keys wellness, vagy ahogyan ő fogalmaz: életmód és szépség márkát dob piacra.

Vadonatúj márkával rukkol elő Alicia Keys. Az énekesnő az E.l.f Beauty céggel fogott össze, hogy létrehozzon egy új, életmód-szépség márkát.alicia_keys_1
 
Az új vállalkozás lehetővé teszi a smink nélküli megjelenéséről ismert Keys számára, hogy kiterjessze a belső szépségről, a jó közérzetről és a kapcsolatokról szóló beszélgetéseket is.
 
A termékcsalád várhatóan bőrgyógyászok által jóváhagyott, állatkísérlet-mentes, bőrbarát és bőrkímélő kozmetikumokat tartalmaz majd. Alicia új márkáját autentikusnak tartják és kellően befogadhatónak, melyet az énekesnő inspirál.
 
„Alicia Keys nemcsak egy ikon – egy inspiráció. Szemlélete a szépségről lelkes és időtlen. Együtt alkotunk egy magasabb elképzelést az új szépség felé nyitott útról” – mondta Kory Marchisotto, az E.l.f. Beauty marketing igazgatója.
 
Mint hozzátette: Alicia emberek millióit inspirálja világszerte, nap mint nap. Mostanra a világ mindennél jobban vágyik egy vízióra, mely nemcsak a bőr mély rétegeinek ápolásáról szól. Az énekesnő elképzelése alapján kreatív módon kell elérni új embereket.
 
Az E.l.f Beauty Alicia Keys-el karöltve egyre inkább a wellness kategória felé fordul.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.