2018. 07. 26. - 10:30

Amber Rose 7. osztály óta ezt az illatot használja

Amber Rose 7. osztály óta ezt az illatot használja

Elárulta jellegzetes illatának titkát a csinos modell. Amber Rose két parfüm keverékére esküszik, állítása szerint már 13-14 évesen ezt alkalmazta. 

A parfümjét illetően nem változtat Amber Rose. A szemrevaló modell jellegzetes külseje mellett hasonlóan egyedi illatot is használ, melynek a közelmúltban elárulta a titkát.
 
Állítása szerint már 7. osztályos kora óta él ezzel a kombinációval, nem is csoda, hogy szinte névjegyévé vált az illat – nem nehéz kitalálni, hogy ő érkezett meg, mivel a parfüm előre jelzi a modell közeledtét. Látniuk sem kell őt az embereknek, tudni, hogy ott van.
 
Amber Rose 7. osztályos kora óta ugyanarra az illatra esküszik
Amber Rose 7. osztályos kora óta ugyanarra az illatra esküszik
 
Amber kétféle illat keverésével éri el a hatást, mégpedig a Moschino Cheap & Chic és a Clive Christian No. 1 kombinálásával. Egy, a GQ magazinnak adott interjúban a modell elmondta: véletlenül talált rá a Clive Christians No. 1-ra, amikor betévedt az üzletbe, de azonnal beleszeretett az illatba.
 
Amber Rose egy másik szépségtitkát is megosztotta a nagyérdeművel: Nivea testápolót használ, ennek tulajdonítja selymes és ragyogó bőrét. „Szeretem, ha lágy, fényes és hidratált a bőröm” – fogalmazott a modell, aki a jelek szerint egyszerű trükkökkel őrzi mutatós külsejét.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.