2021. 03. 04. - 11:00

Ana de Armas az Estee Lauder új márkanagykövete

Ana de Armas az Estee Lauder új márkanagykövete

A népszerű, rendkívül csinos színésznőt választotta globális márkanagykövetévé az Estee Lauder kozmetikai cég. Ana de Armas nagyon örül a lehetőségnek.

Megnevezte új globális márkanagykövetét az Estee Lauder vállalat: Ana de Armas-ra esett a választásuk. A Golden Globe-díjas színésznő szerepel majd ezentúl a kozmetikai cég digitális, tévés, áruházakban és a nyomtatott anyagokban látható kampányaiban. ana_de_armas_estee_lauder_1
 
Ana egy új illatkészlet népszerűsítésével 2021 márciusában debütál majd.
 
A csinos színésznő nagyon örült a lehetőségnek. Mint mondta, megtiszteltetés számára, hogy egy ilyen ikonikus márkát képviselhet. „Kubában nőttem fel, rajongok érte és tudok azonosulni Mrs. Estée Lauderrel és a történetével – mondta Ana de Armas. – Megértette, keményen kell dolgoznia, hogy álmait valóra válthassa. Minden, amit akkor tett, inspiráló volt és ma is az. Büszke vagyok, hogy öröksége részesévé válhatok.”
 
Az Estée Lauder nagykövetei Európán kívül Indiából, Kínából, Afrikából és Észak-Amerikából származnak – vagyis a márka foglalkozik azzal, hogy minden kontinens képviseltesse magát, most éppen Latin-Amerika.
 
Stéphane de La Faverie, az Estée Lauder társaságok, illetve a globális márka vezetője elmondta: Ana de Armas is küzdött az álmaiért, sikeres színésznő lett és minden hölgy számára inspiráló lehet, szerte a világon.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.