2019. 08. 09. - 11:30

Bőrtermékei miatt rótták meg Kylie Jennert

Bőrtermékei miatt rótták meg Kylie Jennert

Bajba került Kylie Jenner? Az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Irodájánál bejelentést tett ellene egy kínai cég, azzal, hogy a Kylie nevet ők korábban regisztráltatták termékeikre.

Értesítette az USA Szabadalmi és Védjegy Irodája Kylie Jennert, bőrápoló termékcsaládja nevének védjegye kapcsán.Gondban van Kylie Jenner
 
A bőrápoló termékcsalád, mely a milliárdos fiatal lány birtokában van, nagy népszerűségnek örvend és komoly összegeket termel a csinos valóságshow-sztárnak.
 
Most azonban kiderült, hogy a név meglehetősen zavarba hozott egy kínai céget, amely ugyanilyen védjegyet védetett le, jóval korábban, minthogy Kylie regisztrálta volna a sajátját.
 
A Shenzhen Hedi cosmetic tools Co., melynek székhelye Kínában van, 2017-ben védjegyet nyújtott be a „Kylie” névre, azzal, hogy kozmetikai eszközöket és ecseteket árul majd.
 
A Kylie Skin a Jenner-lány legutóbbi termékcsaládja, melyben arclemosó, toner, arcradír, szérum, hidratáló és szemkrém is található.
 
Egyelőre nem tudni, mit lép Kylie Jenner a történtekre. Alighanem termékei lelkes használói is kíváncsian várják a fejleményeket. 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.