2018. 08. 23. - 10:40

Camila Cabello elárulta: tojásokkal szépül

Camila Cabello elárulta: tojásokkal szépül

A csinos, latin énekesnő kikotyogta szépségének titkát. Camila Cabello igen egyszerű módszert használ arra, hogy ne látsszanak az arcbőrén a pórusok.

Elárulta Camila Cabello, mitől olyan szép az arcbőre. A szemrevaló énekesnő egyszerűen tojáspakolást alkalmaz, hogy a pórusok bezáruljanak az arcán.
 
A 21 esztendős Camila csak a tojások fehérjét használja. A Fifth Harmony korábbi tagja az édesanyjától leste el a szépség trükköt, s erre esküszik, mondván, hogy valóban javítja a bőre állagát.
 
Camila Cabello mindig odafigyelt a szépségére
Camila Cabello mindig odafigyelt a szépségére
 
A Glamour magazinnak elmondta: anyjával régóta alkalmazzák ezt a természetes kozmetikai módszert. A tojás fehérje maszkként használva kicsinyíti a pórusokat.
 
Camila Cabello azonban nemcsak külsőleg ápolja a bőrét rendszeresen. Elmondta: nagyon fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele, ő maga is sok vizet iszik naponta. Ezen kívül esténként leradírozza az arcát. „Nem számít, mennyire vagy fáradt, az arcot meg kell mosni és tisztítani lefekvés előtt. Smink se maradjon rajta!” - mondta.
 
 
A kubai sztárt egyébként a legstílusosabb és legszebb nőnek tartják a zeneiparban. Camila korábban sminket is alig használt, mindig komolyan vette a szépség védelmét.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.