2018. 09. 13. - 10:51

Cseresznyevirággal hódít Kim Kardashian West

Cseresznyevirággal hódít Kim Kardashian West

Nem tétlenkedik a televíziós híresség, ha szépségkollekcióiról van szó: Kim Kardashian West bejelentette az újabb sminkek érkezését, melyeket a cseresznyevirág ihletett.

Érkezik a szemrevaló híresség új smink palettája. Kim Kardashian West a napokban jelentette be, hogy cseresznyevirág-témájú kollekciója immár a küszöbön áll, sőt  2018. szeptember 14-től kapható is lesz a márka honlapján.
 
 
Íme Kim Kardashian West új sminkpalettája
Íme Kim Kardashian West új sminkpalettája
 
A 37 esztendős sztár legújabb sminkjei szemhéjpúder-palettát, pirosítót, szájfényt, rúzst és ajakkihúzót tartalmaz különféle árnyalatokban, rózsaszínben és a bájos „bogyó színekben”.
 
A termékeket azzal is népszerűsítette, hogy magáról egy meztelen fotót posztolt, melyen cseresznyevirágokban pompázik. Kim elárulta: kollekcióját az inspirálta, hogy ő maga odavan a gyönyörű rózsaszínes fákért. Sőt, a kisebbik lánya, Chicago babaköszöntője is cseresznyevirág-témájú volt.
 
Kim Kardashian West szexi reklámmal rukkolt elő
Kim Kardashian West szexi reklámmal rukkolt elő
 
A szemfestékeket 10 féle-, a pirosítókat 3-, a rúzsokat 8-, a szájkihúzókat 3 új árnyalatban próbálhatják ki Kim kollekciójának rajongói.
 
A csinos tévés személyiség így ismét újabb színekkel bűvöli el követőit. Kim Kardashian West az utóbbi években valóságos szépségbirodalmat épített fel, sminkjei igencsak jól fogynak.
 
Fotó: Instagram, kkwbeauty.com
 
B.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.