2020. 08. 13. - 12:00

Debütál az érintés nélküli kozmetika

Debütál az érintés nélküli kozmetika

Minimális érintkezést lehetővé tevő kezelési módszert vezetett be az Elemis cég, amely a Mayfair szalonon mutatja be a napjainkban nagyon is aktuális újdonságot.

Új, minimális érintkezéssel kezelő módszerrel debütál a Mayfair szalonon az Elemis, mely az amerikai kormány korlátozásainak is megfelel.Hagyományosan a kozmetikai kezelésekhez érintés kell
 
A Biotec által megalkotott Érintkezés Nélküli Arckezelő eredménye állítólag hatékony átalakítás, miközben nyugalmat is biztosít az érintkezést legszívesebben kerülő fogyasztóknak.
 
Akik igénybe veszik, választhatnak is a Hydra Firm termék - amely azt ígéri, megszünteti a kiszáradást és a mélyebb vonalakat a bőrön -, vagy a Resurfacer közül, mely a bőrfoltokat távolítja el.
 
Az érintkezésmentes eszközöket úgy tervezték, hogy minimalizálja az érintést, de az eredményeket ez nem befolyásolja – közölte az Elemis.
 
Emellett könnyen tisztíthatók, fertőtleníthetők, az egészségre és a higiéniára összpontosítva készültek.
 
Az eszközök létrehozásának oka egyértelmű: a koronavírus-járvány minden emberek közötti kontaktust szigorított, így a vállalatoknak is innovatív termékekkel kell előállniuk, ha fenn szeretnének maradni.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.